Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «PICK Ν ROLL» της COSMOTE TV

Gazzetta team
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «PICK Ν ROLL» της COSMOTE TV

bet365

Το ΝΒΑ Αll Star Weekend 2018 ολοκληρώθηκε και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την γυρισμένη στο Λος Άντζελες εκπομπή «PICK Ν ROLL», να παρακολουθήσουν, όλα όσα κατέγραψαν η κάμερα και οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Βασίλης Σκουντής και Κώστας Κατέβας (Τρίτη 20/2, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο All Star Game, μίλησε στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του, την απουσία του από την Εθνική, αλλά και τη σχέση του με τους φαν.

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς που έχει πλέον διοικητικό πόστο στους Σακραμέντο Κινγκς, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV για την καθημερινότητά του, τους λόγους που οδήγησαν τους Κινγκς στο να αφήσουν ελεύθερο τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σύγκριση που γίνεται μεταξύ του ιδίου και του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, MVP στο παιχνίδι των Rising Stars και μέλος των Κινγκς από το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης, ο παλαίμαχος σέντερ, Ντικέμπε Μουτόμπο που πρωταγωνίστησε στο ΝΒΑ από τις αρχές της δεκαετίας του '90 έως το τέλος αυτής του 2000 με έξι διαφορετικές φανέλες, μίλησε στον Βασίλη Σκουντή για το φαινόμενο “Γιάννης Αντετοκούνμπο”, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στους Ρόκετς, τη σεζόν 2006-07.

Ανάμεσα στα θέματα του «PICK Ν ROLL» αυτής της εβδομάδας, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΝΒΑ Αll Star Weekend συμπεριλαμβάνονται σπάνια πλάνα από τη θητεία του Τσαρλς Μπάρκλεϊ στους 79ers, μαζί με ένα ιστορικό ρεκόρ που πανηγύρισε πριν 22 χρόνια.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, θα προβληθούν τα highlights και οι στιγμές που έκριναν τον Κυπελλούχο σε Ισπανία και Ιταλία, μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα