Συγκλονίζουν Γιαννάκης, Καραγκούνης και Δήμας για το MEGA (vid)

Gazzetta team
Συγκλονίζουν Γιαννάκης, Καραγκούνης και Δήμας για το MEGA (vid)

bet365

Παρέμβαση στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων των απλήρωτων εργαζόμενων του MEGA έκαναν ο προπονητής του Αρη Παναγιώτης Γιαννάκης, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και συγκλόνισαν με όσα είπαν.

Οι τεράστιες αυτές μορφές του ελληνικού αθλητισμού εξέφρασαν την υποστήριξη τους στους απλήρωτους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού και ζήτησαν να γίνει ότι είναι δυνατό, για να μείνει το MEGA ανοιχτό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε καταρχήν μήνυμα στους εργαζόμενους: «Μη χάνετε ποτέ την πίστη σας για τη νίκη, πάθος σε κάθε προσπάθεια και καθαρό μυαλό για να σας οδηγήσει στη νίκη και φυσικά συνεργασία, συμπαράσταση ο ένας γα τον άλλο» τόνισε ο κόουτς του Αρη και συνέχισε:

«Αισθάνομαι δέος που μετά από καιρό μιλάω και πάλι στο MEGA, ένα κανάλι που έχει προσφέρει πολλά στη βελτίωση της ελληνικής κοινωνίας, έχει βοηθήσει τον αθλητισμό αλλά και την κουλτούρα των Ελλήνων. Θεωρώ ότι είναι σημαντική η προσφορά όλων που θα βοηθήσουν να παραμείνει στις επάλξεις, με παιδιά και ανθρώπους που έχουν δώσει πάρα πολλά και έχουν προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές στην παρουσία της τηλεόρασης στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει στο MEGA γιατί πάντα είχαν ήθος και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό στους Ελληνες που παρακολουθούν τηλεόραση. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ανάλογη προσπάθεια ώστε το κανάλι που έχει διδάξει πάρα πολλά στην ελληνική τηλεόραση, να παραμείνει ένα κανάλι που θα προσφέρει και στα παιδιά μας και ποιότητα αλλά και ήθος. Οσο ο πλουραλισμός είναι μεγαλύτερος προσφέρει βελτίωση. Εγώ πάντα έλλεγα ότι χρωστάω πολλά στους αντιπάλους μου, αυτούς που μου έβαζαν θέματα μέσα στο γήπεδο κα νομίζω ότι και εσείς στ MEGA αυτό κάνατε για τη βλετίωση της ποιότητας της ελληνικής δημοσιογραφίας. Οσο περισσότερα κουμπιά έχουμε στο πληκτρολόγιο της τηλεόρασης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να εξελιχθούμε σαν λαός και σαν ανθρωποι. Ελπίζω να μείνουν πάρα πολλά τα κουμπιά...»

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης που είπε: «Eχουμε ζήσει με το MEGA πολύ μεγάλες στιγμές. Εβαλε το Champions League στα σπίτια μας ενώ ήταν μαζί μου σε όλες τις μεγάλες στγμές που έζησα ως ποδοσφαιριστής με τις ομάδες μου και την Εθνική και πραγματικά εύχομαι στους 420 εργαζομένους που περνάνε όσα περνάνε τώρα, να βρεθεί μία λύση, γιατί το MEGA είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ολα αυτά τα χρόνια το κανάλι έχει προσφέρει πολλά πράγματα, είτε στον αθλητισμό, είτε σε άλλους τομείς και εύχομαι το καλύτερο. Να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να διεκδικούν, η ζωή είναι μία συνεχής πάλη και καμία μάχη δεν χάνεται πριν τελειώσει».

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είπε: «Το MEGA έχε γράψει ιστορία. Ολοι έχουμε κάτι προσωπικό να θυμηθούμε και να το συνδέσουμε με την ιστορία του MEGA. Eγώ προσωπικά την πρώτη μου συνέντευξη μετά το χρυσό της Βαρκελώνης, την έδωσα στο MEGA. Μόνο γι' αυτό λοιπόν δεν πιστεύω ότι θέλει ο Ελληνας να κλείσει το MEGA. Το MEGA καλώς ή κακώς είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Και δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι του, είναι ότι όλοι έχουμε κάτι συνδυάσει με αυτό. Πρέπει λοιπόν οι εργαζόμενοι, να μην σταματήσουν να παλεύουν, παρότι ξέρω τι έχουν περάσει και να κρατήσουν το MEGA ανοιχτό».

 

Τελευταία Νέα