Σενάρια για παραχώρηση του ΣΚΑΙ στον Μαρινάκη!

Gazzetta team
Σενάρια για παραχώρηση του ΣΚΑΙ στον Μαρινάκη!

bet365

Ενα σενάριο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, γράφτηκε και στον σημερινό αθλητικό Τύπο και αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που παραχωρείται από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την Sportime, η οποία επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο Γιάννης Αλαφούζος αποχωρεί μετά από τον Παναθηναϊκό και από τον ΣΚΑΪ και δίνει την κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ως γνωστόν ήθελε εδώ και καιρό να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτό το σενάριο «δένει» και με τις εξελίξεις το MEGA, όπου ενδεχομένως ο σταθμός να μην κατέβηκε στη διεκδίκηση των αδειών, επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε διαμηνύσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι δεν ενδιαφέρεται να μπει στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον ΣΚΑΪ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν αρκετές απαντήσεις για το αν ισχύει το δημοσίευμα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα