Αφιερώματα στον Γκέραρντ από ΕΡΤ και ΝΟVA

Gazzetta team
Αφιερώματα στον Γκέραρντ από ΕΡΤ και ΝΟVA

bet365

Mε αφορμή το θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ, η ΕΡΤ και η NOVA προβάλλουν σήμερα σπουδαία αφιερώματα στον σπουδαίο προπονητή!

Η ΕΡΤ1, απόψε Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 24:00, μεταδίδει σε επανάληψη το αθλητικό ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σπορ Ιστορίες», που ήταν αφιερωμένο στον Ολλανδό προπονητή.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό, ο Έγκεν Γκέραρντ μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του, από τα χρόνια που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία, την απόφαση του να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής και να έρθει στην Ελλάδα και την Κρήτη. Φυσικά, μιλάει και για τα δεκαπέντε επιτυχημένα χρόνια στα οποία οδήγησε τον ΟΦΗ σε μεγάλες πορείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Για τον Ολλανδό προπονητή, ανάμεσα σε άλλους, μιλούν οι ποδοσφαιριστές Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, Ηλίας Πουρσανίδης, Πέτρος Μαρινάκης, Γρηγόρης Τσινός, Νίκος Ιορδανίδης, Αριστείδης Βασιλείου, οι πρώην παράγοντες του ΟΦΗ, Γιάννης Παπαματθαιάκης και Κώστας Καζανάκης, οι δημοσιογράφοι Ηλίας Μπαζίνας, Κώστας Βασιλάκης και Μανώλης Γρηγοράκης, καθώς και φίλοι και συνεργάτες του από την Ολλανδία.

Αφιέρωμα και από τη NOVA

Tα κανάλια Novasports με αφορμή την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους, τιμώντας την μνήμη του μεγάλου Ολλανδού τεχνικού και προπονητή της ομάδας του ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, απόψε Τρίτη 2 Ιανουαρίου, θα προβληθεί σε επανάληψη στις 22:00 στο NovasportsstoriesHD, το βραβευμένο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ "Legend Stories" με τίτλο "Ευγένιος Γκέραρντ".
Επίσης την ημέρα των Θεοφανίων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, θα μεταδοθεί σε επανάληψη στις 09:00, στις 15:00 και στις 21:00 στο NovasportsstoriesHD, ο αγώνας που διοργανώθηκε τον Νοέμβριο προς τιμήν του και προβλήθηκε αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova με τίτλο "Παιδιά και φίλοι Ευγένιου Γκέραρντ".
 

Τελευταία Νέα