Η ΑΕΚ της σεζόν 1992-1993 στο NovasportsstoriesHD

Η ΑΕΚ της σεζόν 1992-1993 στο NovasportsstoriesHD

Gazzetta team
Η ΑΕΚ της σεζόν 1992-1993 στο NovasportsstoriesHD

bet365

Με το όγδοο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στην ΑΕΚ της σεζόν 1992-1993 συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο NovasportsstoriesHD η μεγάλη συμπαραγωγή ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα και σε επανάληψη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 23:00.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο δεύτερο από τα τρία διαδοχικά πρωταθλήματα της ΑΕΚ και στην κάμερα των καναλιών Novasports μιλούν μεταξύ άλλων οι πρωταγωνιστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου όπως ο τότε προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι Βασίλης Δημητριάδης (1ος σκόρερ εκείνη τη σεζόν με 33 γκολ), Βασίλης Τσιάρτας, Αντώνης Μήνου, Ζόραν Σλίσκοβιτς, Σταύρος Σταματής. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν πως εξελίχθηκε η «μάχη» με τον Παναθηναϊκό και πως έκοψε πρώτη το νήμα στο τέλος η «Ένωση» και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα την πορεία της ΑΕΚ, αλλά και άγνωστες ιστορίες εκείνης της εποχής.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports. Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειρά εκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα