Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μότσης

Gazzetta team
Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μότσης

bet365

Ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Μότσης που είχε συνδέσει την καριέρα του με την ΕΡΑ Σπορ, πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών.

Ο Μότσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα» ενώ διετέλεσε για χρόνια διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο Κώστας Μότσης πέθανε σε ηλικία 67 ετών, όπως, ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

Για το θάνατο του η ΕΠΟ σχολιάσε:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Χώρας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση στην οικογένειά του και την δημοσιογραφική κοινότητα.
Ο Κώστας Μότσης ήταν ο πρωτοπόρος της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελληνική Ραδιοφωνία, ο άνθρωπος που έβαλε σε κάθε σπίτι ανά την επικράτεια τους κυριακάτικους αγώνες και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ο επαγγελματίας που έδωσε ξεχωριστή ώθηση και προβολή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα τον θυμόμαστε πάντα».

Ανακοίνωση για τον Κώστα Μότση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός Ροδόπολης στον οποίο αγωνίστηκε την δεκαετία του 70'.

«Το Δ.Σ. και οι φίλοι του Α.Μ.Σ. Ολυμπιακού Ροδόπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Μότση, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα