To Γκραν Πρι τoυ Αμπού Ντάμπι στην COSMOTE TV!

Gazzetta team
To Γκραν Πρι τoυ Αμπού Ντάμπι στην COSMOTE TV!
Η αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ολοκληρώνεται με τον αγώνα στο Αμπού Ντάμπι, τον οποίο θα δείξει ζωντανά στις 26 Νοεμβρίου το COSMOTE SPORT 5HD μαζί με την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων και των κατατακτήριων δοκιμών το προηγούμενο διήμερο.

Θα επαναλάβει ο Φέτελ στο Αμπού Ντάμπι τη θριαμβευτική εμφάνιση της Βραζιλίας, όπου η Ferrari νίκησε μετά από μία δεκαετία και είδε και τα δύο μονοθέσιά της στο βάθρο; Θα πάρει ρεβάνς ο Λιούις Χάμιλτον, που έχει στεφθεί ήδη για τέταρτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1; Θα κάνει την έκπληξη ο νεαρός και άκρως ανταγωνιστικός Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull ή μήπως βιώσουμε την αναγέννηση του Φερνάντο Αλόνσο και της McLaren;

Ας μην ξεχνάμε επίσης και το διακύβευμα της δεύτερης θέσης της τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα οδηγών, την οποία θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ο έτερος πιλότος της Mercedes, Βαλτέρι Μπότας, από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

To COSMOTE SPORT 5HD θα μεταδώσει το Γκραν Πρι στο Αμπού Ντάμπι, όπου πέφτει η αυλαία της εφετινής σεζόν της Formula 1 με θριαμβευτές τον Χάμιλτον και τη Mercedes, αλλά και εμφανώς ενισχυμένες τη Ferrari και τη Red Bull. Ο επίσημος αγώνας πραγματοποιείται στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου, ενώ η COSMOTE TV θα μεταδώσει αποκλειστικά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Δεν πρόκειται πάντως μόνον για έναν αγώνα γοήτρου, αφού το τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς προσφέρεται για πειραματισμούς σε πραγματικές συνθήκες αγώνων από τις ομάδες, ενώ η χαλάρωση των οδηγών υπόσχεται παραδοσιακά θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές.

Kαι μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 να τελειώνει, αλλά μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της COSMOTE TV για πολλές ακόμα συγκινήσεις από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!