O Δημήτρης Διαμαντίδης απόψε στο Pick N’ Roll της COSMOTE TV

O Δημήτρης Διαμαντίδης απόψε στο Pick N’ Roll της COSMOTE TV

Gazzetta team
O Δημήτρης Διαμαντίδης απόψε στο Pick N’ Roll της COSMOTE TV

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Pick N’ Roll και στον Βασίλη Σκουντή και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, απόψε Τρίτη 14/11, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού Superfoods, θα δούμε μεταξύ άλλων να κάνει τον απολογισμό των 18 μηνών που απέχει από την ενεργό δράση, λέγοντας ενδεικτικά: «Δεν είναι εύκολο μετά από 20 χρόνια στο μπάσκετ να είσαι "συνταξιούχος" αλλά πρέπει να το αποδεχθείς», ενώ θα τον ακούσουμε να μιλά για τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής ακαδημίας μπάσκετ, για την οικογενειακή του ζωή και την ως τώρα πορεία των δύο αιωνίων αντιπάλων δηλώνοντας: «Παρά την κρίση ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παραμένουν δυνάμεις στην Ευρωλίγκα».

Την ίδια στιγμή ο Βίκτορ Κριάπα «ανακρίνεται» από τον Θανάση Ασπρούλια. Ο Ρώσος φόργουορντ εξηγεί την επιρροή του Δημήτρη Ιτούδη και των Ελλήνων προπονητών της VTB League στο Ρωσικό μπάσκετ λέγοντας πως «Οι Ρωσικές ομάδες έχουν επιλέξει το Ελληνικό στιλ μπάσκετ» και θυμάται τις «κακές» αναμνήσεις που έχει από τον Βασίλη Σπανούλη.

Παράλληλα, θα δούμε τον Τζέισον Τόμπσον της Φενέρμπαχτσέ να πλέκει το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα και του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Κώστα Κατέβα λέγοντας: «Είναι χαρά να παίζεις με παίκτες σαν τον Σλούκα, ιδίως σε μια ομάδα με την επίθεση της Φενέρ» «Είχα πολλούς προπονητές στο Σακραμέντο και κανείς τους δεν ήταν σαν τον Ομπράντοβιτς» και να γυρίζει τον χρόνο πίσω, όταν αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα αναλύσει τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΝΒΑ, ενώ θα υπάρχει η τεχνική ανάλυση του Θανάση Ασπρούλια με την βοήθεια γραφικών.

Επίσης, ο Βασίλης Σκουντής, υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής Pick N’ Roll τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα σχολιάσει την πορεία της ομάδας του και το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basketleague.

 

Τελευταία Νέα