Η «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά απόψε στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Η «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά απόψε στην COSMOTE TV

bet365

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της ΑΤΡ World Tour 250 της Αμβέρσας και αντιμετωπίζει σήμερα (Παρασκευή 20/10, 20.00) στα προημιτελικά, το Νο10 στο ταμπλό Νταβίντ Γκοφέν.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, μέσα από το COSMOTE SPORT 6HD.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται πλέον στο Νο108 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες. Στο Shanghai Masters πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό τουρνουά που ανήκει στη λίστα των ΑΤΡ 1000, ενώ στο ATP 250 Antwerp Open έκανε ένα ακόμα βήμα, καθώς εξασφάλισε την πρόκρισή του στον πρώτο προημιτελικό της καριέρας του, στην κατηγορία των ανδρών.

Στο πλαίσιο των "8" του τουρνουά της Αμβέρσας, εκτός από τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, οι φίλοι του τένις, θα βρουν στο COSMOTE SPORT 6HD και τους άλλους 3 προημιτελικούς: το παιχνίδι του Πορτογάλου Ζοάο Σόουζα (Νο61) με τον Βέλγο Ρούμπεν Μπέμελμανς (Ν9ο98), του Γάλλου Ζουλιέν Μπενετό (Νο93) με τον συμπατριώτη του, Τζο Ουιλφρέντ Τσονγκά (Νο17), αλλά και του Αργεντίνου Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο26), με τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ (Νο31).

 

Τελευταία Νέα