Όλο το παρασκήνιο από το ντέρμπι των «αιωνίων» στο πρώτο «Pick n’ Roll» της σεζόν

Gazzetta team
Όλο το παρασκήνιο από το ντέρμπι των «αιωνίων» στο πρώτο «Pick n’ Roll» της σεζόν
Η εκπομπή Pick n’ Roll με όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον κόσμο του μπάσκετ, κάνει για ακόμα μια σεζόν πρεμιέρα στην COSMOTE TV με παρουσιαστή τον Βασίλη Σκουντή (Τρίτη 10/10, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την πρώτη εκπομπή να απολαύσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις, καθώς και όλο το παρασκήνιο γύρω από το ντέρμπι των «αιωνίων».

Μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Ελληνοαμερικανού σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods, Ζακ Όγκαστ στον Κώστα Κατέβα, ο οποίος σχετικά με τις ελληνικές του ρίζες και τις φιλοδοξίες του με την πράσινη φανέλα, δήλωσε: «Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟ. Ο βασικός στόχος μου είναι πάντα το ΝΒΑ. Όταν όμως έμαθα πως έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένιωσα μεγάλη τιμή. Ήταν ευλογία και ξέρω πως αυτό έκανε υπερήφανους τους γονείς μου».

Επίσης, μέσα από την εκπομπή, θα μάθουμε τι αποκάλυψε ο Αμερικανός σκόρερ του Ολυμπιακού, Χόλις Τόμπσον στον Άρη Μπάρκα, σχετικά με την απόφασή του να αφήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι, είπε σχετικά: «Έχω ακούσει πολλά για τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ, θέλω να δω αν είναι υπερβολικά η αληθινά».

Ο Γιώργος Λιμνιάτης με την συνδρομή του Θανάση Ασπρούλια θα αναλύσει στο στούντιο τα «συστήματα» των δύο αιωνίων αντιπάλων και τις καινούριες ιδέες που παρουσίασαν ο Τσάβι Πασκαουάλ με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη του Μάικ Γκριν στον Θανάση Ασπρούλια. Ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ μίλησε για την νέα του ομάδα λέγοντας: «Οι Έλληνες παίκτες είναι σοφοί, ταιριάζω απόλυτα στην ΑΕΚ», ενώ αποκάλυψε τον ρόλο που είχε, ώστε ένας από τους καλύτερους προπονητές του ΝΒΑ, ο Μπράντ Στίβενς να ξεκινήσει την θητεία του ως χεντ κόουτς.

Όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου του μεγαλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα