Στο PICK ‘N’ ROLL της COSMOTE TV, Μπαρτζώκας, Κεραμιδάς, Μάλτση

Gazzetta team
Στο PICK ‘N’ ROLL της COSMOTE TV, Μπαρτζώκας, Κεραμιδάς, Μάλτση

bet365

Το PICK ‘N’ ROLL της COSMOTE TV ρίχνει αυλαία έχοντας στο στούντιο καλεσμένους τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών, Κώστα Κεραμιδά, αλλά και την αρχηγό της ομάδας, Εβίνα Μάλτση.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οι καλεσμένοι, θα σχολιάσουν μαζί με τον Βασίλη Σκουντή την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ 2017, αλλά και την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Τρίτη 27/6, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Στην εκπομπή θα δούμε, επίσης, τον γκαρντ της Μπάμπεργκ, Νίκο Ζήση, να κάνει από την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, τον απολογισμό της καριέρας του, στον Κώστα Κατέβα. Μεταξύ άλλων, δήλωσε για την ομάδα του: «Ποτέ δε φανταζόμουν τι θα συναντήσω στη Μπάμπεργκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ», ενώ σε αναφορά του στην πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ, στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν, δήλωσε: «Δεν επέστρεψα στην ΑΕΚ γιατί ήθελα να παραμείνω στην Ευρωλίγκα». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Εθνική Ελλάδος, λέγοντας: «Η ομοσπονδία θα έπρεπε ήδη να έχει καταλήξει σε κάποιον προπονητή».

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη συνέντευξη του Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο νέος άσος του Ολυμπιακού μίλησε στον Άρη Μπάρκα για τις συμβουλές που του έδωσε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Νίκος Ζήσης, λέγοντας: «Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Ο Ζήσης μου είπε ότι ταιριάζω στο αγωνιστικό στιλ του Ολυμπιακού». Επίσης, αναφέρθηκε και στον μελλοντικό συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη. «Ανυπομονώ να παίξω δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη».

Σε ένα διαφορετικό θέμα, θα δούμε τον μπασκετόφιλο, Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο, να αποκαλύπτει στον Βασίλη Σκουντή την αγάπη του για το άθλημα.

Τέλος, θα παρακολουθήσουμε το παρασκήνιο και τις καλύτερες στιγμές του δεύτερου και τελευταίου αγώνα των «AntetokounBros Events 2017» απέναντι στην «χρυσή» Εθνική του 2005, ενώ ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, θα μας μεταφέρει για ακόμα μία φορά τα τελευταία νέα από το ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα