Ο πρώτος αγώνας των AntetokounBros Events 2017 την Κυριακή live από την Cosmote TV

Gazzetta team
Ο πρώτος αγώνας των AntetokounBros Events 2017 την Κυριακή live από την Cosmote TV

bet365

Ο πρώτος αγώνας των AntetokounBros Events 2017 πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά σε ζωντανή μετάδοση τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να αγωνίζονται με την «χρυσή» Εθνική του 2005, την Κυριακή 18/6, στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης (COSMOTE SPORT 4HD, 19.00).

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Μποέμιαν (21+).

Οι “AntetokounBros” θα μοιραστούν το παρκέ με τους Δήμο Ντικούδη, Νίκο Χατζηβρέττα, Μιχάλη Κακιούζη, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Τσαρτσαρή, Νίκο Ζήση, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι όπως το 2005, θα έχουν στον πάγκο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η πρώτη σύνδεση με το “Αλεξάνδρειο” θα γίνει στις 18.30. Εκεί οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, θα μας παρουσιάσουν κάθε λεπτομέρεια για την εκδήλωση, που θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των ομάδων, στις 19.00. Μετά τη λήξη του αγώνα, θα παραμείνουμε συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 4HD, για να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT, θα μεταδώσουν σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση και τον δεύτερο αγώνα των AntetokounBros Events 2017, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 25/6.

 

Τελευταία Νέα