Legends 2004-Inter For Ever σε ένα φιλικό «βγαλμένο» από το παρελθόν!

Gazzetta team
Legends 2004-Inter For Ever σε ένα φιλικό «βγαλμένο» από το παρελθόν!

bet365

Η χρυσή Εθνική του Euro 2004 αντιμετωπίζει την επίλεκτη ομάδα της Ίντερ, σε έναν φιλικό αγώνα, αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Η Εθνική, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2004, θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο Στάδιο, την Inter, στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας όταν το 2010 κατέκτησε το κύπελλο του UEFA Champions League αλλά και παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου. Ο αγώνας, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20.30, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην COSMOTE TV, στο κανάλι COSMOTE SPORT 1HD.

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της ‘dream team’ του 2004, για να κοουτσάρει τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Χαβιέρ Ζανέτι, Σεμπαστιέν Φρέι, Μοχάμεντ Καλόν, Φραντσέσκο Τόλντο, Κριστιάν Κίβου και των άλλων, παγκοσμίου φήμης, μελών της Ίντερ. Η κάλυψη της συνάντησης ξεκινάει στις 19.00 στο COSMOTE SPORT 1HD με την εκπομπή “Pregame Legends 2004-Inter For Ever”, η οποία επιστρέφει και μετά την λήξη του αγώνα με το Postgame να περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Παίζουμε με όραμα για την Ελπίδα | O αγώνας ειναι αφιερωμένος στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Πληροφορίες για τα σημεία πώλησης θα βρείτε εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα