Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το No Finish Line της Αθήνας!

Gazzetta team
Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το No Finish Line της Αθήνας!

bet365

Ο όμιλος του ΣΚΑΪ είναι ο Κύριος Χορηγός Επικοινωνίας του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα, του No Finish Line , που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , δείχνοντας την ευαισθησία του σε κοινωνικά θέματα που έχουν σχέση με την προσφορά στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον.

Ο ΣΚΑΪ στηρίζει τη διοργάνωση που έχει στόχο την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς τα χρήματα από τον αγώνα θα πάνε στα άπορα παιδιά.

Η στήριξη είναι έμπρακτη μέσα από ρεπορτάζ, αναφορές και άρθρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και με προτροπή στον κόσμο να συμμετάσχει καθώς ο κάθε δρομέας, είτε τρέχει, είτε περπατάει, προσθέτει χιλιόμετρα που μετατρέπονται σε ευρώ για τα παιδιά.

Επίσης και ο ραδιοφωνικός σταθμός Mελωδία 99,2 στηρίζει τον ιερό σκοπό του No Finish Line, ενώ θα είναι και ο σταθμός που θα συντροφεύει μουσικά και τους δρομείς, κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Επί πέντε ημέρες, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τη διεξαγωγή του No Finish Line αλλά και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων, αναμένεται να μεταβληθεί στο πιο δημοφιλή προορισμό της Αθήνας, καθώς χιλιάδες πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενθαρρύνουν τους δρομείς, να ψυχαγωγηθούν, ακόμα και να γνωρίσουν ενδεχομένως για πρώτη φορά το ΚΠΙΣΝ που ειδικά για εκείνες τις ημέρες θα έχει φορέσει τα καλά του.

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο No Finish Line Athens μπορούν να το κάνουν για ατομική συμμετοχή στη διεύθυνση

http://hermes-events.org/view/event=27 ή στα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα attica και στο ΚΠΙΣΝ (Δευτέρα– Παρασκευή, 11:00 – 19:00 Σάββατο, 12:00 – 17:00)

Υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές και για δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συμμετέχει στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, όσες φορές επιθυμεί και για τις πέντε (5) ημέρες του αγώνα. Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 δίνουν 3 ευρώ.

Ο αγώνας των 24 ωρών!

Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και ο αγώνας των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μμ και ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από τον 90ωρο αγώνα, είναι δέκα (10) ευρώ και ήδη οι συμμετοχές είναι κοντά στο κλείσιμο καθώς έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις!

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens


 

Τελευταία Νέα