Στο ΣΚΑΪ και στη Cosmote TV ο αγώνας Βέλγιο - Ελλάδα

Στο ΣΚΑΪ και στη Cosmote TV ο αγώνας Βέλγιο - Ελλάδα

Gazzetta team
Στο ΣΚΑΪ και στη Cosmote TV ο αγώνας Βέλγιο - Ελλάδα

bet365

Το πιο δύσκολο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται αυτό το Σάββατο στον ΣΚΑΪ.

Ο δρόμος για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση περνάει από τις Βρυξέλλες, όμως η ομάδα του Βελγίου που έχει ένα ρόστερ γεμάτο σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στον δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν τον Γιώργο Γεωργιάδη που θα σχολιάσει τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για το συγκεκριμένο ματς. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Νίκο Σταματέλο.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, μαζί με τον Νίκο Σταματέλο στο ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας. Toν αγώνα θα μεταδώσει και η Cosmote TV στο COSMOTE SPORT 1HD.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στον δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers. Ενα χορταστικό ποδοσφαιρικό τετράωρο σε γαλανόλευκο φόντο, αυτό το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, με τον αγώνα Βέλγιο-Ελλάδα.

Eπίσης, αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη :

- Το πλάνο του Μίχαελ Σκίμπε για να σταματήσει τους Βέλγους στην πιο δύσκολη αποστολή της Εθνικής Ομάδας στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσία. Σύνδεση με τις Βρυξέλλες και τον απεσταλμένο μας, Μανώλη Σφακάκη, για τα τελευταία νέα λίγες ώρες πριν τη σέντρα και όλο το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

- Η 3η εποχή Λεμονή που άρχισε στον Ολυμπιακό και η βεβαιότητα για πρόσληψη ξένου προπονητή το καλοκαίρι.

- Τα σενάρια που μπορεί να φέρουν τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για το τελικό πλασάρισμα από το οποίο θα εξαρτηθεί ο αντίπαλός του ένα βήμα πριν το final-4 της Κωνσταντινούπολης.

- Τα εξωφρενικά ποσά που προσφέρουν οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ για Ντοναρούμα και Εμπαπέ, ο 30χρονος που ανακυρήχθηκε προπονητής της χρονιάς στη Bundesliga, η παραδοχή του Ναϊγκολάν πως είναι μανιώδης καπνιστής, το αντίο του Ποντόλσκι στην Εθνική Γερμανίας και πάρα πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από τους αγώνες της Παρασκευής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

- Το τελευταίο "αντίο" στον Τζέρι Κράουζε, τον τζένεραλ μάνατζερ που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη δυναστεία των Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, η πρωτοφανής κινητοποίηση τoυ FBI για την κλεμμένη φανέλα του Τομ Μπρέιντι από το Superbowl και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που πριν από δύο χρόνια τεμάχισε τη σύζυγό του και τώρα έμεινε ελεύθερος και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα.

- Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media, θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνατης Εθνικής Ομάδας στο Βέλγιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ από Ευρώπη και Νότια Αμερική. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τη Formula 1 και θέαμα από το ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα