Οι ώρες μετάδοσης των ρεβάνς του Κυπέλλου

Gazzetta team
Οι ώρες μετάδοσης των ρεβάνς του Κυπέλλου

bet365

Το Κύπελλο Ελλάδος μπαίνει στην τελική ευθεία και οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD πώς θα διαμορφωθεί το κουαρτέτο των ημιτελικών του θεσμού.

Την Τετάρτη 1/3 και την Πέμπτη 2/3 διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες της προημιτελικής φάσης και μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT οι συνδρομητές «μεταφέρονται» στην Τρίπολη, για το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό (17:15, COSMOTE SPORT 3HD). Οι “πράσινοι” έχουν προβάδισμα, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. Στις 19.30 βρισκόμαστε, μέσω του COSMOTE SPORT 1HD, στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, με το 0-0 της συνάντησης στα “Περιβόλια” να αφήνει όλα τα σενάρια “ανοιχτά”.

Την Πέμπτη 2/3, στις 17.15, στο COSMOTE SPORT 3HD παρακολουθούμε το ΠΑΟΚ-Ξάνθη, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να έχει τον πρώτο λόγο, έπειτα από το 1-2 που πανηγύρισε στη “Ξάνθη FC Arena”. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19.30, με το Ατρόμητος-Ολυμπιακός, με τους αντιπάλους να διεκδικούν επί ίσοις όροις το “πέρασμα” τους στα ημιτελικά (μετά το 0-0 του ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”).

Mε την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα (21.30) μένουμε στο COSMOTE SPORT 1HD, για την εκπομπή “Ώρα Κυπέλλου”. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα μας ενημερώσουν για όλη τη δράση, θα παρουσιάσουν τα highlights, το ρεπορτάζ και φυσικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα