Στο Kick Off του ΣΚΑΙ η πρώτη συνέντευξη Τζαβέλλα μετά τον ΠΑΟΚ

Στο Kick Off του ΣΚΑΙ η πρώτη συνέντευξη Τζαβέλλα μετά τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στο Kick Off του ΣΚΑΙ η πρώτη συνέντευξη Τζαβέλλα μετά τον ΠΑΟΚ

bet365

Σε απευθείας σύνδεση με την Τουρκία ο Γιώργος Τζαβέλλας δίνει την πρώτη αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ, στην εκπομπή Kick Off του ΣΚΑΙ τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Το αθλητικό Σαββατοκύριακο δεν τελειώνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Παίρνει παράταση για άλλα 90 λεπτά με το Kick Off! Aμέσως μετά το τέλος του Survivor, η αθλητική εκπομπή που ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της Super League παρουσιάζει τα γκολ και το ρεπορτάζ των αγώνων, αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και κρίνει αυτούς που αξίζουν να κριθούν από όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου. Ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Γιάννης Τσαούσηςθα σας παρουσιάσουν όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε για την 22η αγωνιστική. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Γιάννης Γκούμας έρχεται στο στούντιο της εκπομπής για να σχολιάσει την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων του, ενώ σε απευθείας σύνδεση με την Τουρκία ο Γιώργος Τζαβέλλας δίνει την πρώτη αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής για την ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και βάζει υψηλούς στόχους για τη συνέχεια.

Η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων θα γίνει όπως πάντα με την εγκυρότητα του Παναγιώτη Βαρούχα, ενώ ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

Ολα τα σπουδαία γεγονότα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή τα μεσάνυχτα στο Kick Off.

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη :

-Η άλωση της Αγκυρας από τον Ολυμπιακό με νέο ηγέτη τον Ανσαριφάρντ και το προφίλ της Μπεσίκτας.

-Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλά στην κάμερα της εκπομπής για το μυστικό της αγωνιστικής ανάκαμψης της ΑΕΚ και θέτει τους στόχους για τη συνέχεια της σεζόν.

-Οι αριθμοί που αποτυπώνουν το εντυπωσιακό φορμάρισμα του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ που κρατά την καλή εμφάνιση στη Γερμανία και ετοιμάζεται για το Καυτανζόγλειο.

-Δράση και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και όλη η εικόνα της Euroleague, επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
-Ολη η δράση από το Champions League και από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με μία ολόκληρη ώρα ποδοσφαιρικού θεάματος υψηλού επιπέδου.

-Ολες οι στιγμές που αξίζει να ξαναδούμε και να θυμόμαστε από το All Star Game της Νέας Ορλεάνης με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

-Η άνοδος και η πτώση του Γουέιν Σο, του χοντρούλη τερματοφύλακα της Σάτον που το έριξε στο φαγητό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρσεναλ.

-Η άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση της Σερένα Γουίλιαμς για το Sports Illustrated και ο Ροντρίγκο που έγινε... Τίφανι αλλά συνεχίζει να παίζει επαγγελματικά βόλεϊ στην Ιταλία.

-Oπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League και πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα