Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για δηλώσεις Κετσπάγια!

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για δηλώσεις Κετσπάγια!

Gazzetta team
Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για δηλώσεις Κετσπάγια!

bet365

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για τους αθλητικούς συντάκτες εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου:

Ο ΠΣΑΤ για τις απαράδεκτες δηλώσεις Κετσπάγια. Ο ΠΣΑΤ καταγγέλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή ποδοσφαίρου Τιμούρ Κετσπάγια, με αφορμή δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Κύπρου, όπου και μίλησε με υποτιμητικές και προσβλητικές αναφορές, για τους Έλληνες αθλητικούς συντάκτες. Ο κ. Κετσπάγια έχει μια δυνατότητα πλέον. Να παρουσιάσει τα στοιχεία που «υποστηρίζουν» τις απαράδεκτες δηλώσεις του, όσο το δυνατόν συντομότερο. Διαφορετικά οφείλει να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, από τους επαγγελματίες Έλληνες αθλητικούς συντάκτες, που σε χαλεπούς καιρούς διατηρούν, σε υψηλό επίπεδο, την αξιοπιστία και ευσυνειδησία τους. Άν δεν το πράξει, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και έτσι θα παραμείνει στην συνείδησή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα