Η ιστορία του «Legend» Σπύρου Γιαννιώτη στο Novasportsstories!

Gazzetta team
Η ιστορία του «Legend» Σπύρου Γιαννιώτη στο Novasportsstories!

bet365

Σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 22:00 στο Novasportsstories το αφιέρωμα στον κολυμβητή που ολοκλήρωσε την καριέρα του με το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasportsstories, το αφιέρωμα «Legend Stories» για τον Σπύρο Γιαννιώτη που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα ξετυλιχτεί το κουβάρι των αναμνήσεων για τα επιτεύγματα του Σπύρου Γιαννιώτη, με αποκορύφωμα το αργυρό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016, με το οποίο ολοκλήρωσε την καριέρα του. Στο «Legend Stories» ο άρχοντας της θάλασσας και της στεριάς, εξιστορεί πως ξεκίνησε τη διαδρομή του και έφτασε στην κορυφή, αγωνιζόμενος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μιλούν για αυτόν προπονητές και αθλητές που τον έζησαν από κοντά.

Το νέο κανάλι Novasportsstories συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές και στους προπονητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία. Το Novasportsstories φέρνει τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας της Ελλάδας, της ομάδας Novasports, η οποία επιμελείται την επιλογή, την παρουσίαση και την παραγωγή των εκπομπών και των αφιερωμάτων.

 

Τελευταία Νέα