Το ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ στις εκπομπές του ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Το ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ στις εκπομπές του ΣΚΑΪ

bet365

To ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ δεσπόζει στη θεματολογία των αθλητικών εκπομπών του ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτά θα δείξουν οι εκπομπές GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και KICK OFF Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα:

KICK OFF

Αν είστε φαν του ποδοσφαίρου, αυτή την Κυριακή στις 21:25 συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή Kick Off φέρνει στους δέκτες σας όλη τη δράση της Super League. Ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Γιάννης Τσαούσης θα σας παρουσιάσουν όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε για την 11η αγωνιστική. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε πρώτοι στον ΣΚΑΪ τα highlights του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, τις δηλώσεις των προπονητών και των πρωταγωνιστών σε ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ολα τα γκολ της αγωνιστικής, αναλυτικό ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Πλατανιάς-Ολυμπιακός και ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, καθώς και όλη η μεταγραφική δραστηριότητα των ομάδων της Super League.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Φάσεις από το ντέρμπι Μάντεστεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και πολλά γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ολα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στις 21:25 στο Kick Off.

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη :

-Η προέλαση του Ολυμπιακού προς το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και τα παιχνίδια-κλειδιά του Παναθηναϊκού ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

-Η "ερυθρόλευκη" επιλογή του Ανσαριφάρντ, τα υπόλοιπα μεταγραφικά σχέδια των μεγάλων της Super League και όλο το ρεπορτάζ ενόψει της 11ης αγωνιστικής και του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, με αποκλειστικές δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ και του Λούκας Βιγιαφάνιες.
-Τα βραβεία της FIFA, η νέα συνοδός του Ρονάλντο και οι άλλες κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ και νέα από τα μεγάλα ευρωπαϊκα Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

-Ο Αντετοκονούνμπο δείχνει τον δρόμο και κάνει όλα τα παιδιά να ονειρεύονται. Μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας, όπου τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα για τις επίδοξους πρωταθλητές.

-Oπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Πλατανιάς-Ολυμπιακός και από τα άλλα δύο παιχνίδια της Super League και βέβαια πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα