Βόλεϊ και πόλο στα κανάλια Novasports!

Δήμος Μπουλούκος
Βόλεϊ και πόλο στα κανάλια Novasports!

bet365

Πλούσια είναι η εβδομάδα σε μεταδόσεις και εκπομπές στα κανάλια Novasports, με βόλεϊ και πόλο. Δείτε το πρόγραμμα...

Σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα έχει έντονο το στοιχείο της Σύρου, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο δημοσιογράφος και φίλος του βόλεϊ, Βαγγέλης Περρής που θα μιλήσει για το Φοίνικα, ενώ μέσω skype από το νησί των Κυκλάδων θα τοποθετηθεί και ο Ιταλός αρχηγός της ομάδας, Ματέο Πάρις. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 12η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 18:30 με τη μετάδοση από το Novasports1HD, του εξ αναβολής αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας.

Τέλος, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 18:00 θα προβληθεί στο Novasports5HD η αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Το πόλο είναι στα κανάλια Novasports!

Επίσης σήμερα, στις 18:00 δείτε την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports1HD, που θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι προπονητής της Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD και στην υπηρεσία NovaGO η αναμέτρηση Ελλάδα – Γαλλία για το World League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Τέλος, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 19:00 θα προβληθεί από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr το ντέρμπι Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Τατάκης.

 

Τελευταία Νέα