Η γιορτή των κορυφαίων είναι στα κανάλια Novasports!

Gazzetta team
Η γιορτή των κορυφαίων είναι στα κανάλια Novasports!

bet365

Δείτε live τη Δευτέρα 19/12 στις 18:30 την ετήσια τελετή απονομής βραβείων του ΠΣΑΤ στους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες για το 2016.

Η βράβευση των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 18:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά από το Novasports2HD την εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για 63η χρονιά και βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες του 2016.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής, με παρουσιαστές το Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία NovaGO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, ελεύθερη η πρόσβαση σε όλους)

Στη μεγάλη γιορτή, θα τιμηθούν επίσης φορείς, ταλαντούχοι αθλητές, προσωπικότητες του αθλητισμού, αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, ενώ θα απονεμηθούν και ειδικά έπαθλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα