Οι κληρώσεις Champions League & Europa League στην COSMOTE TV

Δήμος Μπουλούκος
Οι κληρώσεις Champions League & Europa League στην COSMOTE TV

bet365

H COSMOTE TV θα καλύψει τις κληρώσεις με διπλή αποστολή στην Νιόν της Ελβετίας και από από τις 12.00 αρχίζει η εκπομπή με τους Μιχάλη Τσόχο και Χρήστο Σωτηρακόπουλο

Η φάση των ομίλων στις δύο ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ολοκληρώθηκε και η Ελλάδα θα έχει δύο εκπροσώπους στην κλήρωση της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην φάση των "32" του UEFA Europa League και η COSMOTE TV θα καλύψει τις κληρώσεις με διπλή αποστολή στην Νιόν της Ελβετίας.

Από τις 12.00, η εκπομπή με τους Μιχάλη Τσόχο και Χρήστο Σωτηρακόπουλο θα παρουσιάσει όλα όσα ξεχώρισαν στην φάση των ομίλων του UEFA Champions League και θα αναλύσει τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της UEFA. Θα υπάρχει live σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην Νιόν, Τάσο Κολλίντζα και Αντρέα Παλομπαρίνι, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα και όλο το ρεπορτάζ από την Ελβετική πόλη.

Στις 13.00 θα μεταδοθεί η κλήρωση των "16" του UEFA Champions League και αμέσως μετά το ενδιαφέρον στρέφεται στο UEFA Europa League. Στις 13.30 οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα αναλύσουν τους υποψήφιους αντιπάλους των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και θα θυμίσουν τις σημαντικές στιγμές των δύο ελληνικών ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Στις 14.00 θα μεταδοθεί η κλήρωση των "32" του UEFA Europa League και αμέσως θα συνεχιστεί η εκπομπή με απευθείας συνδέσεις με την Νιόν και τις αντιδράσεις από την κλήρωση.

Στις 22.30 το Δευτεριάτικο SPORTSHOW με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο, εκτός από την καθιερωμένη ανάλυση των προσώπων και των ομάδων που ξεχώρισαν στα 4 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τη Νιόν, με τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των ελληνικών ομάδων και όχι μόνο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα