Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ την επίθεση στον Μυριούνη

Gazzetta team
Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ την επίθεση στον Μυριούνη

bet365

Ανακοίνωση έβγαλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον δημοσιογράφο Θανάση Μυριούνη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με αφορμή τον τραυματισμό του συναδέλφου Θανάση Μυριούνη κατά τον χτεσινό (5.12.16) αγώνα της Super League μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, δηλώνει τη συμπαράσταση του στον ίδιο, καταδικάζει το γεγονός και ζητεί παράλληλα τη λήψη όλων εκείνων των μέτρων για την αποτροπή πράξεων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τα νέα «διαπιστευτήρια» οπαδικής βίας, εναντίον μάλιστα εκπροσώπων του Τύπου που εκτελούν τα καθήκοντα τους σε τέτοιες δύσκολες και βάρβαρες συνθήκες, πέρα από την καταγγελία τους, απαιτείται να αντιμετωπιστούν με την δέουσα σοβαρότητα από όλους εκείνους που οφείλουν να προασπίζουν την ασφάλεια του πολίτη και μάλιστα στο χώρο του Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα