Σεβίλλη-Γιουβέντους στο COSMOTE SPORT

Gazzetta team
Σεβίλλη-Γιουβέντους στο COSMOTE SPORT

bet365

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο UEFA Champions League, πέντε ομάδες (Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ) βρίσκονται ήδη στο Round of 16 της διοργάνωσης.

Μένει να δούμε ποιοι θα τερματίσουν στην κορυφή κάθε γκρουπ, και ποιοι θα συμπληρώσουν τη λίστα των “16”. Τις προσπάθειές τους θα δουν ζωντανά και σε HD οι συνδρομητές της COSMOTE TV στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Την Τρίτη 22/11, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 παιχνίδια. Ξεχωρίζει το Σεβίλλη-Γιουβέντους, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

Η Σεβίλλη κατέχει το μοναδικό ρεκόρ, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, να έχει κατακτήσει τρεις διαδοχικές χρονιές το UEFA Europa League. Αν νικήσει την Γιουβέντους, θα περάσει στους “16”..

Η “Vecchia Signora” φυσικά και δεν μένει ασυγκίνητη με την προοπτική που έχει να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Ειδικά από τη στιγμή που πέρυσι η δεύτερη θέση την έστειλε πάνω στην Μπάγερν Μονάχου και μετά τον αποκλεισμό.

Στα ιδιαίτερα της Τρίτης 22/11 ανήκει και η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πόλη όπου αναδείχθηκε, την Λισαβόνα, λίγες ημέρες μετά τα τρία γκολ που σκόραρε στα δίχτυα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της La Liga Santander. Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της “χρυσής μπάλας”.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 22/11

Παιχνίδι

Όμιλος

Ώρα

Κανάλι

TΣΣΚΑ Μόσχας - Λεβερκούζεν

5ος

19.00

COSMOTE SPORT 1HD

Μονακό - Τότεναμ

5ος

21.45

COSMOTE SPORT 4HD

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ρεάλ Μαδρίτης

6ος

21.45

COSMOTE SPORT 3HD

Ντόρτμουντ - Λέγκια Βαρσοβίας

6ος

21.45

COSMOTE SPORT 5HD

Λέστερ - Μπριζ

7ος

21.45

COSMOTE SPORT 6HD

Κοπεγχάγη - Πόρτο

7ος

21.45

COSMOTE SPORT 7HD

Σεβίλη - Γιουβέντους

8ος

21.45

COSMOTE SPORT 2HD

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λιόν

8ος

21.45

COSMOTE SPORT 8HD

H πέμπτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23/11, στα κανάλια COSMOTE SPORT. Οι πρωτοπόροι του Α' γκρουπ, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη προκριθεί στους “16” και στο μεταξύ τους παιχνίδι θα τακτοποιήσουν το ζήτημα της πρωτιάς του ομίλου. Συντονιζόμαστε στις 21.45 με το COSMOTE SPORT 2HD για να δούμε ποιος θα καθίσει στην κορυφή.

Στον 2ο όμιλο, οι Νάπολι και Μπενφίκα των Σάμαρη και Μήτρογλου μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αν νικήσουν την Ντίναμο Κιέβου και την Μπεσίκτας, αντίστοιχα. Στα του τρίτου γκρουπ, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται νίκη επί της της Σέλτικ για να βρεθεί στους “16” ή αν νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι την Γκλάντμπαχ. Αυτό το παιχνίδι θα διευθετήσει και το ποιος θα βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/11

Παιχνίδι

Όμιλος

Ώρα

Κανάλι

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν

1ος

21.45

COSMOTE SPORT 2HD

Λουντογκόρετς – Βασιλεία

1ος

21.45

COSMOTE SPORT 8HD

Μπεσίκτας – Μπενφίκα

2ος

19.45

COSMOTE SPORT 1HD

Νάπολι – Ντίναμο Κιέβου

2ος

21.45

COSMOTE SPORT 7HD

Σέλτικ – Μπαρτσελόνα

3ος

21.45

COSMOTE SPORT 3HD

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

3ος

21.45

COSMOTE SPORT 5HD

Ροστόφ – Μπάγερν Μονάχου

4ος

19.00

COSMOTE SPORT 3HD

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αϊντχόφεν

4ος

21.45

COSMOTE SPORT 6HD

Για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με κάθε ένα από τα οκτώ παιχνίδια κάθε ημέρας, οι συνδρομητές μπορούν να συντονιστούν με το COSMOTE SPORT 2HD, στις 20.00, για την εκπομπή “UEFA Champions League Show”, που φυσικά θα συνεχιστεί με το τέλος των αγώνων. Για να γνωρίζουν ό,τι γίνεται σε κάθε γήπεδο, βλέπουν με την εκπομπή “UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό” (21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο & ο Αλέξης Γιαννούλιας αποκλειστικά στο “Pick & Roll” της COSMOTE TV

Αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αλέξη Γιαννούλια, πρώην παίκτη του Πανιωνίου και σήμερα στενού συνεργάτη του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μιλά για τον απερχόμενο Πρόεδρο με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Μπακς, φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, η εκπομπή “Pick & Roll” αυτή την Τρίτη (22/11) στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 4HD.

Η Αθήνα επελέγη από τον Μπαράκ Ομπάμα ως ένας από τους τελευταίους προορισμούς που επισκέφτηκε με την ιδιότητα του Προέδρου των ΗΠΑ. Στους στενούς του συνεργάτες ανήκει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Αλέξης Γιαννούλιας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV. Ο 40χρονος ομογενής από το Σικάγο αποκάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία για τον απερχόμενο Πρόεδρο, αναφέρθηκε σε όσα τον “δένουν” μαζί του (μεταξύ των οποίων είναι το μπάσκετ), ενώ μίλησε και για το πώς από το κλειστό της οδού Αρτάκης βρέθηκε στο επιτελείο του Προέδρου των ΗΠΑ. Η συζήτηση με τον Ρήγα Δάρδαλη έγινε παρουσία του πρώην συμπαίκτη του, Μάκη Δρελιώζη.

Ο Βασίλης Σκουντής ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου το μεσημέρι της Τρίτης (22/11) γίνεται η κλήρωση για το Eurobasket 2017, το οποίο θα διεξαχθεί σε Φιλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία και Τουρκία (31/8-17/9) και μας ενημερώνει για τις αντιπάλους της Εθνικής, αλλά και για όσα έχουν να πουν οι εκπρόσωποί τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Μπακς και αποκαλύπτει στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT πώς θέλει να εξελιχθεί η αγωνιστική περίοδος, ενώ βλέπουμε τι είχε να πει για το All Star Game, τα playoffs του ΝΒΑ και το επικείμενο Eurobasket. Τον παρακολουθούμε επίσης να θριαμβεύει και στο πινγκ πονγκ.

Η ομάδα νέων της ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλικό την Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Πιτ Σαχούρ στο κλειστό των Βριλησσίων, όπου βρέθηκε ο Θανάσης Ασπρούλιας για να καταγράψει όμορφες εικόνες και να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές.

Όλα αυτά, μαζί με την επικαιρότητα του ΝΒΑ και του NCAA, στην εκπομπή “Pick & Roll” αυτής της Τρίτης (22/11, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD), την οποία παρουσιάζει εκτάκτως ο Κώστας Κατέβας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα