Το Goal Χωρίς Σύνορα και το Ελλάδα - Βοσνία στο ΣΚΑΪ

Δήμος Μπουλούκος
Το Goal Χωρίς Σύνορα και το Ελλάδα - Βοσνία στο ΣΚΑΪ

bet365

Πλούσιο μενού στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Goal Χωρίς Σύνορα, το Σάββατο στις 12.00. Από τον ΣΚΑΪ και ο αγώνας της Εθνικής με τη Βοσνία.
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι στο δρόμο για το Μουντιάλ, με αντίπαλο τη Βοσνία. Οι επιλογές του Σκίμπε και τα σχέδια για να εξουδετερώσει Πιάνιτς και Τζέκο.
-Ολα τα γκολ από τους αγώνες της Παρασκευής για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
-Η νίκη-θρίλερ του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και η μάχη του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού των δύο αιώνιων αντιπάλων στο ΟΑΚΑ.
-Η Λίβερπουλ έμεινε μόνη στην κορυφή, η Μπάγερν απέκτησε παρέα τη Λειψία που τρελαίνει κόσμο και η Γιουβέντους δεν σταματάει πουθενά. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights από τους αγώνες των προκριματιών του Μουντιάλ και τα τελευταία νέα της Εθνικής Ομάδας, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο κρίσιμο παιχνίδι Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη.
-Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος αναλύουν στην κάμερα της εκπομπής το πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, που έρχεται την επόμενη Παρασκευή.
-Συνέντευξη στο Goal Χωρίς Σύνορα του μύθου του στίβου, Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον 34ο Μαραθώνιο Αθηνών.
-Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Motocross, Δημήτρης Κοντολέτας, μας αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το πιο σκληρό μηχανοκίνητο σπορ.

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21:45 ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Το πρώτο πολύ δυνατό τεστ της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως τώρα, η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ισχυρή Βοσνία/Ερζεγοβίνη που αποτελεί βασικό αντίπαλο στη μάχη για την πρόκριση και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά 6 βαθμών και να γίνει φαβορί για την κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν στο στούντιο του ΣΚΑΪ τον Ακη Ζήκο. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Σάμαρη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, με τον Νίκο Σταματέλο και τον Αρη Τσιάρα στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Ακης Ζήκος θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.

 

Τελευταία Νέα