Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Αντωνία Σπανού
Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

bet365

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους στο Champions League με Βιλερμπάν (8/11, 19:30, ΕΡΤ3) και Σάσαρι (8/11, 21:00, ΝS2) αντίστοιχα.

Mε επιτυχία «έκλεισαν» τις εγχώριες υποχρεώσεις τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και στρέφουν όλη τους την προσοχή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ, μετά την σπουδαία νίκη στο Βαρέζε, υποδέχεται την Βιλερμπάν (19:30, ΕΡΤ3) για 4η φορά στην ιστορία του και ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να δει την ομάδα του να δίνει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Τεράστια απώλεια για τους Θεσσαλονικείς είναι ο, τρομερά φοραμρισμένος, Λίνος Χρυσικόπουλος που υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με το Λαύριο και πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Το κακό ξεκίνημα της Γαλλικής ομάδας δεν αποσυντονίζει τον προπονητή της ομάδας ο οποίος γνωρίζει ότι με την προσθήκη του Νέλσον, η Βιλερμπάν ανέβηκε επίπεδο.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Σάσαρι (21:00, NS2) και έχει σαν μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Μπεσίκτας.

Ο Ζντοβτς τόνισε την αναγκαιότητα της ομάδας του να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν θα ήθελε να μπει σε μπελάδες αργότερα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τον Ιβάνοβιτς και άπαντες θα παρουσιαστούν έτοιμοι για να επιστρέψουν την ομάδα στις επιτυχίες.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα