Το «αιώνιο» ντέρμπι με τη σφραγίδα των καναλιών Novasports!

Δήμος Μπουλούκος
Το «αιώνιο» ντέρμπι με τη σφραγίδα των καναλιών Novasports!

bet365

Το «αιώνιο» ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έρχεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 19:30 και τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, θα καλύψουν με τον αρτιότερο τρόπο τόσο την προετοιμασία των δύο «αιωνίων» όσο και το μεγάλο αγώνα!

Για τα αθλητικά κανάλια της Nova, το ντέρμπι θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου με την ειδική δίωρη εκπομπή «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το δικό μας ντέρμπι» που θα προβληθεί από τις 15:00-17:00 στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr (διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους) με παρουσιαστές τους Άγγελο Στυλιάδη και Ηλία Βλάχο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν LIVE οι αποκλειστικές συνεντεύξεις των δύο προπονητών, του Πάουλο Μπέντο και του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς και ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Παράλληλα, οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι.

Η συνέχεια είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες, μεταξύ αυτών sky κάμερα, ultra high speed, 2 super slow motion, ασύρματη steady cam, έτσι ώστε οι συνδρομητές να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι από τις 16:00 μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» στο Novasports1HD με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το «Γ. Καραϊσκάκης», όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και καλεσμένους τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο και τους παλαίμαχους άσους Ηλία Πουρσανίδη και Στράτο Αποστολάκη. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr, η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Γιώργου Αργυρόγλου και Απόστολου Νταλούκα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με καλεσμένο τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το ντέρμπι θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 00:15 από το Novasports2HD.

Η 10η αγωνιστική της Super League στα κανάλια Novasports

Εκτός όμως από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της 10ης αγωνιστικής.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου: 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, 17:15 Λεβαδειακός – Ξάνθη, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου, 19:30 ΑΕΚ – Ατρόμητος, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Αποστόλη Λάμπου.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου: 15:00 Παναιτωλικός – ΑΕΛ, Novasports2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου, 17:15 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Novasports2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Κωστή Μπότσαρη, 17:15 ΑΟΚ – Βέροια, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου: 19:30 Ηρακλής – Πλατανιάς, Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 21:30 στο Novasports2HD θα προβληθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Ηλία Βλάχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 16:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα. Επίσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 10η αγωνιστική. Τέλος, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 10η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα