NovasportsstoriesHD: Tο νέο κανάλι της Nova. Ούκιτς, Περάσοβιτς & Ραντούλιτσα στο Pick & Roll

Δήμος Μπουλούκος
NovasportsstoriesHD: Tο νέο κανάλι της Nova. Ούκιτς, Περάσοβιτς & Ραντούλιτσα στο Pick & Roll

bet365

Ξεκινά το NovasportsstoriesHD, το νέο αθλητικό κανάλι που θα είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία. Ρόκο Λένι Ούκιτς, Βέλιμιρ Περάσοβιτς & Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλούν αποκλειστικά στο Pick & Roll.

Οι Έλληνες φίλαθλοι από σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα παρακολουθούν στη θέση 116 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova, το νέο αθλητικό κανάλι που θα είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία.
Με το NovasportsstoriesHD, η Nova εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της, θυμίζοντας ξεχωριστές στιγμές του παρελθόντος σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και σε άλλα αθλήματα με σκοπό να αφήσει μια τεράστια «αθλητική» κληρονομιά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, αναδεικνύοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές. Το NovasportsstoriesHD φέρνει τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας της Ελλάδας, της ομάδας Novasports, η οποία επιμελείται την επιλογή, την παρουσίαση και την παραγωγή των εκπομπών και των αφιερωμάτων.
Το νέο αθλητικό κανάλι καθημερινά θα εκπέμπει 24ωρο πρόγραμμα και το κυρίως «μενού» της ημέρας θα είναι από Δευτέρα - Παρασκευή 18:00-24:00 και τα Σαββατοκύριακα από 09:00-15:00. Στο NovasportsstoriesHD οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παρακάτω εκπομπές και αφιερώματα:

ΤΙΜΕLINE (Δευτέρα – Παρασκευή στις 22:00): Πρόκειται για αφιερώματα και ντοκιμαντέρ σε ομάδες που έγραψαν ιστορία σε όλα τα σπορ καθώς και σεζόν που έκοψαν την ανάσα
LEGEND STORIES (Κάθε Τετάρτη στις 22:00): Μέσα από τον φακό της εκπομπής «Legend Stories» οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλες στιγμές της καριέρας κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, όπως μεταξύ άλλων οι Γιώργος Αφρουδάκης, Δημοσθένης Ταμπάκος, Σπύρος Γιαννιώτης, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Διαμαντίδης.
NOVASPORTS CLASSIC ZONE (Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:00, 21:00 και 21:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 09:30, 12:00 και 12:30): Ημίωρη εκπομπή Highlights με κλασικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, τους πρωταγωνιστές τους, ενδιαφέροντα παραλειπόμενα και αξέχαστες στιγμές τους, μέσα από το πλούσιο αρχείο των καναλιών Novasports.
MATCHBACK (Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:30 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 2:30): Η σύνδεση για τον μεγάλο αγώνα του Σαββατοκύριακου με παλαιότερους αγώνες των 2 ομάδων που άφησαν εποχή.
TODAY (Καθημερινά στις 20:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 11:30): Hμίωρη καθημερινή εκπομπή «σαν σήμερα» που πηγαίνει πίσω στο χρόνο στις μεγάλες ώρες του αθλητισμού.

Ρόκο Λένι Ούκιτς, Βέλιμιρ Περάσοβιτς & Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μιλούν αποκλειστικά στο Pick & Roll

Όλα τα νέα από τον φαντασμαγορικό κόσμο του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» στην εκπομπή “Pick & Roll” αυτή την Τρίτη 1/11 (20.00, OTE SPORT 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή, που θα φιλοξενεί στο στούντιο τον Ντίνο Καλαμπάκο, προπονητή του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν:

  • τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να εξομολογείται στον Θανάση Ασπρούλια πώς έφθασε κοντά στο να αποχωρήσει από το μπάσκετ, πριν φορέσει φέτος την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Κροάτης αποκαλύπτει στους συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT το ταλέντο που διαθέτει ως ντράμερ.
  • τον προπονητή της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, να μιλάει στον Κώστα Κατέβα για την σχέση του με τον Γιάννη Μπουρούση, μετά την περυσινή άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους στην Μπασκόνια.
  • τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να εξηγεί στον Άρη Μπάρκα γιατί δεν ολοκλήρωσε το συμβόλαιο που είχε με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Σέρβος επέστρεψε στην Ελλάδα, ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η εκπομπή “Pick & Roll” δεν έχασε την ευκαιρία να λύσει το μυστήριο της αποχώρησης του.

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα μας ενημερώσει για όσα έχουν γίνει στη θεαματικότερη λίγκα μπάσκετ στον κόσμο, το ΝΒΑ. Θα παρακολουθήσουμε και αφιέρωμα στον Ντικέμπε Μουτόμπο, του οποίου την φανέλα απέσυραν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Ο νέος συνεργάτης της εκπομπής, Γιάννης Καλαμπόκης, θα αναλύσει φάσεις, συστήματα και τακτικές με τη βοήθεια ψηφιακών γραφικών. Παράλληλα, θα σχολιάσει και την επικαιρότητα του ελληνικού μπάσκετ.

 

Τελευταία Νέα