Στη Σαντορίνη ο κορυφαίος Ελληνοαμερικάνος τηλεσχολιαστής

Gazzetta team
Στη Σαντορίνη ο κορυφαίος Ελληνοαμερικάνος τηλεσχολιαστής

bet365

Ο κορυφαίος Ελληνοαμερικανός τηλεσχολιαστής σε NBA, NFL και NCAA, Σπύρος Δέδες επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και ξετρελάθηκε από το νησί και τα φαγητά.

O συμπατριώτηw μας, κάνει σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση ως σπορτκάστερ του μεγαλύτερου αμερικανικού δικτύου, του CBS. Ο Δέδες ταξίδεψε στη Σαντορίνη και έμεινε εκστασιασμένος από τις ομορφιές του νησιού.

Επίσης επισκέφτηκε το εστιατόριο The Bone, που βρίσκεται στον κεντρικό δρομο που οδηγεί από τα Φηρά προς το Φηροστεφάνι, για δείπνο και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου κ. Γιώργο Γραφάκο, τις οποίες ανέβασε στα Social Media.

Ο Δέδες απόλαυσε τη μοναδική θέα από το εστιατόριο στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το νησί της Ανάφης, και δοκίμασε τις υπέροχες σαλάτες αλλά και τα άψογα κρεατικά του.

Ποιος είναι ο Σπύρος Δέδες

Η μέχρι πρότινος φωνή των Lakers κι εσχάτως των Knicks είναι ελληνική! Ο λόγος για τον Σπύρο Δέδε, τον πιο ανερχόμενο σπορτκαστερ αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

O Σπύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Πάραμους, στο Νιου Τζέρσεϊ. Με καταγωγή από την Θήβα και σπουδές στο πανεπιστήμιο Fordham, ο Δέδες μπήκε από πολύ μικρός στον χώρο των ΜΜΕ. Σε ηλικία 21 ετών κάλυπτε το ρεπορτάζ των New York Jets για τον ραδιοφωνικό σταθμό WFAN Radio. To 2004 ήρθε στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως μέλος της ομάδας τηλεσχολιαστών του Αμερικάνικου σταθμού NBC.

Στο ίδιο διάστημα και μέχρι το 2005 ήταν παρουσιαστής των εκπομπών “Hardwood Classics” και “Insiders”. Εκείνο το χρόνο, άφησε τη Νέα Υόρκη και πήγε Δυτικά, στο Λος Αντζελες, όπου τον προσέλαβαν οι Lakers ως τον βασικό ραδιοσχολιαστή τους. Παράλληλα ήταν παρουσιαστής αλλά και τηλεσχολιαστής για το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο του Αμερικάνικου φούτμπολ, του NFL Network.

To 2010 ξεκίνησε να περιγράφει και κολλεγιακό μπάσκετ, για το μετά το Αμερικάνικο φούτμπολ (NFL και κολλεγιακό) και το ΝΒΑ.

Αμέσως μετά του έγινε μία άκρως δελεαστική πρόταση για να μετακομίσει στο Madison Square Garden TV Network, παρά το ότι οι Lakers του πρότειναν τη βασική θέση σχολιαστή στην τηλεόραση.

Ο Δέδες, επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Θήβα.

 

NBA Τελευταία Νέα