Ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε το τατουάζ πριν τον... τελικό! (pic)

Ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε το τατουάζ πριν τον... τελικό! (pic)

Gazzetta team
Ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε το τατουάζ πριν τον... τελικό! (pic)

bet365

Μέχρι και το τεράστιο τατουάζ που έχει στην πλάτη του πρόλαβε να ολοκληρώσει ο Ρομπέρτο και ακόμη τελικός δεν ξέρουμε αν θα γίνει!

Χθες ο Ρομπέρτο, με μήνυμά του, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που υπάρχει γύρω από τη διεξαγωγή ή μη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο παίκτης - κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου κατάφερε και ολοκλήρωσε ένα τεράστιο τατουάζ που έχει στην πλάτη του και το οποίο γέμιζε κατά καιρούς. Φανταστείτε ακόμη και μια δουλειά με πολύ πόνο και κόπο ολοκληρώθηκε και ακόμη μια ημερομηνία για ένα ματς δεν μπορεί να βρεθεί.

«Μετά από λίγες ώρες… καλές συζητήσεις και πολλά τραγούδια… μπορώ να πω ότι αυτή η καταπληκτική δουλειά έχει ολοκληρωθεί», έγραψε ο Ρομπέρτο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα