Ο Ρομπέρτο και το... αμόρε απο τη Σερβία (pic)

Ο Ρομπέρτο και το... αμόρε απο τη Σερβία (pic)

Gazzetta team
Ο Ρομπέρτο και το... αμόρε απο τη Σερβία (pic)

bet365

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εξετάζει όλες τις περιπτώσεις για το μέλλον της καριέρας του, αλλα οπως φαίνεται, εχει και παρέα. Η απορία ειναι: Ρε Ρομπέρταρε, χάθηκαν οι Ελληνίδες;;;

Ο 30χρονος πορτιέρο πανηγυρίζει το τρίτο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, δεν είναι πλέον μόνος του.

Μετά το διαζύγιο με την περίφημη Μάρτα, ο Ισπανός γκολκίπερ, αφοσιώθηκε στην καριέρα και τα παιδιά του, αλλά όπως βλέπουμε η... μοναξιά δεν του πάει πολύ.

Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας, ο σπουδαίος τερματοφύλακας -που έχει μόνο φίλους στην Ελλάδα- τον τελευταίο καιρό συνδέεται με «στενή φιλιά» με μια κοπέλα απο τη Σερβία. Μπράβο του μεν, αλλά... χάθηκαν οι Ελληνίδες; Ιδίως για εναν αθλητή, που μετά τη Μάρτα, έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα