Παιδιά ενός ανώτερου θεού…στην «King Bet» της Τρίτης

Gazzetta team
Παιδιά ενός ανώτερου θεού…στην «King Bet» της Τρίτης

bet365

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Τα λέγαμε και την περασμένη εβδομάδα. Μετά τη 15ήμερη των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων, θα πάμε με σπασμένα φρένα μέχρι μέσα Μαΐου. Χωρίς ανάσα, δηλαδή. Αν, μάλιστα, συνυπολογίσετε και τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, μας περιμένει καυτό φινάλε. Ορεξη να ‘χουμε…
Εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ τούτη που διανύουμε. Και μπορεί στο… μεγάλο σεντόνι να έχουμε τέσσερα πολύ ωραία ζευγάρια σήμερα και αύριο, αλλά κάντε λίγη υπομονή, θα πούμε γι’ αυτά πιο κάτω. Διότι, πολύ απλά, στο… μικρό έχουμε «κάτι παραπάνω από ένα ματς», μια ιστορική αναμέτρηση, έναν αγώνα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με λαχτάρα. Εννοείται ότι αναφερόμαστε στο Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ. Από τις λίγες φορές που το pre game θα έχει τόσο ενδιαφέρον. Θέλουμε, για παράδειγμα, όταν θα φτάσει το πούλμαν της Λίβερπουλ έξω από το «Βεστφάλεν», να ζουμάρει ο σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ. Να δούμε τους μορφασμούς του, τις αντιδράσεις του, το βλέμμα του, που θα έχει πολλά να «πει». Ακόμα και την ώρα που θα μπει στα αποδυτήρια. Πολύ πιθανό να κάνει… λάθος και να τα μπερδέψει. Επτά χρόνια είναι αυτά. Επτά χρόνια που έμοιαζαν για είκοσι. Εζησε τα πάντα από τον Ιούλιο του 2008 όταν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του γηπέδου, μέχρι τον Ιούνιο του 2015 όταν αποχαιρετούσε το πιο πιστό κοινό της Ευρώπης. Ενα κοινό που τον λάτρεψε, που τον αποθέωσε, που τον ευχαρίστησε με μοναδικό τρόπο όταν εγκατέλειψε την Μπορούσια. Η σχέση των οπαδών της Ντόρτμουντ και του 49χρονου τεχνικού είχε μόνο καλές στιγμές. Παθιασμένες, ίσως. Ακόμα και την εποχή που η ομάδα κινδύνευε με χρεοκοπία, ακόμα και τότε που βρισκόταν τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα (όχι πολύ μακριά, Δεκέμβρης του 2014 ήταν), το «Βεστφάλεν» παραληρούσε κάθε φορά που… αντίκριζε τον Κλοπ. Και ο ίδιος, κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο, ανταπέδιδε αυτή τη λατρεία του κόσμου. Μεθαύριο, μόλις ενάμιση χρόνο μετά το «αντίο» του, επιστρέφει. Με κόκκινη φόρμα, αντίπαλος, ανταγωνιστής για μια θέση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά κουβαλώντας τα ίδια συναισθήματα για την πρώην ομάδα του, τους πρώην παίκτες του, τους πρώην φίλους του. Το είχε… ψυλλιαστεί την ημέρα της κλήρωσης ότι «όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να βρεθώ πάλι εκεί». Και όντως, συνωμότησε…

Επιτρέψτε μας, αλλά το Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ επισκιάζει (για μας) την αγωνιστική κίνηση του τριημέρου. Και μια που ξεκινήσαμε με Γιουρόπα Λιγκ, ας το κλείσουμε με τα άλλα τρία παιχνίδια: Μπιλμπάο - Σεβίλλη (άλλη ματσάρα κι αυτή), Μπράγκα – Σαχτάρ, Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας.
Μέχρι να έρθει η Πέμπτη, έχουμε μπροστά μας πλούσιο διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τέσσερις αγώνες, δύο μεγάλα φαβορί, ένας «εμφύλιος» και ένα ματς «νεόπλουτων», όπως το χαρακτήρισε ο Τύπος. Για τα φαβορί, μία μόνο μικρή αναφορά. Μπάγερν (υποδέχεται την Μπενφίκα του Μήτρογλου, του Σάμαρη και του Ζόνας) και Ρεάλ (επισκέπτεται το Βόλφσμπουργκ) δεν αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα στο δρόμο για την τετράδα. Για τον «εμφύλιο» της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, απλώς να θυμίσουμε το προ διετίας ραντεβού τους, πάλι στα προημιτελικά, τέτοιες μέρες περίπου, όταν οι «ροχιμπλάνκος» απέκλεισαν τους «μπλαουγκράνα» με νίκη εντός και ισοπαλία εκτός. Από τότε, βέβαια, ο Σιμεόνε και οι παίκτες του δεν ξανάνιωσαν τέτοια χαρά, καθώς η Μπάρσα μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο η μοναδική ισοπαλία (τον Μάιο του 2014) τους έδωσε τον τίτλο στην Πριμέρα. Στη μάχη των «νεόπλουτων», Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι διαθέτουν πολύ χρήμα, έχουν κατακτήσει εγχώριους τίτλους, αλλά εκτός συνόρων κινούνται ακόμα στα όρια της φιλοδοξίας και της προσμονής για κάτι μεγάλο. Αν φέτος ήρθε η ώρα για μία εκ των δύο, θα το μάθουμε στις 28 Μαΐου…
Πάμε στα γρήγορα να δούμε και τι άλλο έχουμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Πλήρες πρόγραμμα στην Τσάμπιονσιπ, εξ αναβολής αγώνες σε Α’, Β’ Αγγλίας, Νάσιοναλ Λιγκ, Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, Ηρακλής – Ολυμπιακός στη Σούπερ Λίγκα, 2η αγωνιστική στην Α’ Σουηδίας, Ουγγαρία, Κύπελλο Βουλγαρίας, Δανίας, Πολωνίας, Μεξικού, Λιμπερταδόρες, Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και αρκετά άλλα. Οσο για μπάσκετ, το φινάλε της Ευρωλίγκα είναι «όλα τα λεφτά». Διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ, τις προτάσεις των συναδέλφων και καλή τύχη στις επιλογές σας. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή.
Προτείνουν
Billaras (Betsellers): Οι «τίμιες» αποδόσεις
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Κάτι… ξύνεται
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Καθαρίζει από σήμερα η Μπάγερν
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Σε τροχιά πλέι οφ η Γουένσντεϊ
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Προβάδισμα οι «μπλαουγκράνα»
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Παρών στα δύσκολα ο «Ιμπρα»
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Πέντε σερί προκρίσεις για Μπάγερν και Ρεάλ
Γιάννης Μακρατζάκης (Ολη η Ελλάδα μια παρέα): Πεπερόνι και ζύμη αφράτη
Σάββας Σπανούδης (Τελευταίος & καταϊδρωμένος): Είμαι από το Μαύρο Δάσος
Αναλύουν
Πάνος Κραψίτης: Στο κυνήγι του… ακατόρθωτου
Γιάννης Αλυσανδράτος: Χαμός στο... ρετιρέ
Μάρκος Xάννα: Τελευταία ευκαιρία
Δημήτρης Κοντοές: «Νευρικά» εξάποντα σε Τορκί και Χάλιφαξ
Γιάννης Καραγιάννης: Επικίνδυνη έξοδος
Σταύρος Πραβής: Βγάζουν την «υποχρέωση»
Μίλτος Ζωγράφος: Για νέο «μπαμ» η Ρόσκιλντε
Ντενίς Μάρκο: «Γυαλίζει» το μάτι τους
Λευτέρης Ντανοβασίλης: Ξεκάθαρα φαβορί
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: «Μυρίζει» γκολ στο Ταλκαουάνο
Αλέξανδρος Τσιτσάνης: Must win για την Γκαρσιλάσο
Χρήστος Χρυσαΐτης: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Σέρο - Λουκένιο
Σταμάτης Σαμαράς: Ξεκαθαρίζει το τοπίο
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!
 

Τελευταία Νέα