Ο Κολοβός έχει (κερδίσει τη) θέση!

Ο Κολοβός έχει (κερδίσει τη) θέση!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Κολοβός έχει (κερδίσει τη) θέση!

bet365

Από τους παίκτες που αγωνίζονται στο Κύπελλο ο Κολοβός έδειξε ότι έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.


Θα πρέπει να θεωρείται δεδoμένο ότι το σημερινό ρόστερ δεν θα είναι το ίδιο μόλις φύγει ο Γενάρης. Κάποιοι αναμένεται να δοθούν δανεικοί και κάποιοι ίσως αποχωρήσουν για να μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ενας απ' αυτούς δεν θα είναι ο Δημήτρης Κολοβός. O Ελληνας άσος έδειξε με την παρουσία του στα ματς του Κυπέλλου ότι αξίζει να έχει μια θέση στο ρόστερ, παρά τις λίγες συμμετοχές που έχει. Για το πρωτάθλημα έχει παίξει μόλις 23' κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο Κύπελλο έπαιξε και στα τρία ματς, όντας πολύ καλός τόσο κόντρα στον Πλατανιά όσο και στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα.

Σε αντίθεση με τον Γιαννιώτα, που έμεινε κι αυτός στο Ρέντη μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Κολοβός πιστεύεται περισσότερο από το Μάρκο Σίλβα και λογικά θα έρθουν περισσότερες ευκαιρίες για τον 22χρονο.

Eξάλου, την περσινή σεζόν ο Κολοβός ήταν ένας από τους λόγους που ο Πανιώνιος έμεινε στην Super League και διανύει φέτος εντυπωσιακή σεζόν. Θυμίζουμε ότι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας της Πλατείας με 15 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), έχοντας πετύχει 11 στο πρωτάθλημα - ένα παραπάνω από τον Γιάννου.

Τα καλύτερα για τον ταλαντούχο επιθετικό μέσο είναι μπροστά του... Και στο χέρι του είναι αν θα τα αρπάξει, παίζοντας στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα