Κακό παιδί ο «σύντροφος» του Ρονάλντο (pics & vids)

Κακό παιδί ο «σύντροφος» του Ρονάλντο (pics & vids)

Gazzetta team
Κακό παιδί ο «σύντροφος» του Ρονάλντο (pics & vids)

bet365

Οι Ισπανοί δεν έχασαν ευκαιρία και έψαξαν το... κακό παρελθόν του φημολογούμενου «συντρόφου» του Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπαντρ Χάρι.

Οι Γάλλοι το είπανε σε μια εκπομπή, η «Mundo Deportivo» το πήρε και το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Πρόσφατα σε γαλλική εκπομπή ανέφεραν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ομοφυλόφιλος και ο άνθρωπος που έχει σχέση είναι ο διάσημος μποξέρ, Μπαντρ Χάρι.

Οι Ισπανοί έψαξαν λίγο την ζωή του Ολλανδού και αυτά που βρήκαν δεν είναι και τα καλύτερα. Ο 31χρονος έχει πλούσιο ποινικό μητρώο αφού έχει κατηγορηθεί για 8 επιθέσεις, που στην 1 από αυτές αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ίδια του την ζωή για να μην συλληφθεί από την αστυνομία. Επίσης έχει καταδικαστεί για επίθεση σε Ολλανδό επιχειρηματία ενώ σε έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του το 2012 βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες.

Με τα πολλά... αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Μαρόκο, όπου και ταξιδεύει αρκετά συχνά για να τον επισκεφθεί ο Ρονάλντο. Πρόσφατα, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε είχε διένεξη με τον υπάλληλο της ρεσεψιόν, γεγονός που καταγράφηκε από τις κάμερες.

Άλλο που δεν θέλουν οι εχθροί του Ρονάλντο, να ψάχνουν και να βρίσκουν τέτοια θέματα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα