Βασίλης and family!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Βασίλης and family!

bet365

Τζάκια, καλοριφέρ, θερμάστρες, θερμοπομποί, θερμαντικά πάνελ, παπλώματα, κουβέρτες, ρόμπες και ό,τι έχει ο καθένας χρήσιμο είναι. Καλημέρα σε αυτή την παγωμένη μέρα!

Η Λόλα ήρθε στην ώρα της, εκεί λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό για να μοιραστεί μαζί σας ότι κρυώνει και ότι λογικά σε λίγο θα πεινάει. Ευτυχώς έχουμε να φάμε γιατί κατά τα άλλα, δύσκολα τα πράγματα με το κρύο. Και μη νομίζετε ότι το φαγητό δεν έχει σχέση με τη θερμοκρασία! Άμεσα συνάρτηση έχουν και γι’ αυτό εκεί στην Ευρώπη όλο τρώνε. Κρυώνουν πιο πολύ και τρώνε πιο πολύ. Έχουμε τώρα και επίσημη δικαιολογία φιλενάδα μου, να λέμε τουλάχιστον ότι φταίει το κρύο. Να με συγχωράτε που επιμένω τόσο, αλλά για τρεις ώρες τώρα το ένα χέρι έχει παγώσει.

Και μιας και σας το λέω να θυμάστε τη στιγμή που το γράφει η Λόλα. Θα βγει το έξυπνο ποντίκι! Το οποίος θα συνδέεται με τον υπολογιστεί και θα παράγει την ενέργεια σε θερμότητα κι έτσι θα ζεσταίνεται το δεξί μας χέρι που δουλεύει το ποντίκι! Κρατάω τα πνευματικά δικαιώματα και προχωράω στο θέμα μας, γιατί είμαι σίγουρη ότι σας έλειψα χθες και δεν μπορείτε να με χορτάσετε σήμερα!

Σπανούλης έτσι κι αλλιώς!

Θα συνεχίσω από εκεί που μείναμε την Τρίτη. Να πούμε κι ένα χρόνια πολλά για κάθε Στέλιο και Στέλλα που γιόρταζε χθες, αλλά δεν ευχηθήκαμε λόγω απεργίας. Περνάμε στο θέμα μας με ταχύτητα, γιατί βιαζόμαστε κιόλας. Βγήκαν τα περιοδικά, τα αγοράσαμε, δεν αγοράσαμε το «Ciao», δε θα γράψουμε τίποτα για τον Ρομπέρτο, άρα η στήλη θα παραμείνει στον αέρα για να τη διαβάσετε. Περάσαμε και στη νέα εποχή σχολίων, που άρεσε και στη φιλενάδα μου, άρα λογικά κάθε θέμα θα έχει όσα σχόλια έχει και η Λόλα! Ας τα αφήσουμε αυτά και ας περάσουμε στο θέμα μας.

Τα αγαπημένα μας περιοδικά, λοιπόν, κυκλοφόρησαν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αλλά μας προσφέρουν λίγο ακόμα από τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου. Αφενός για να δούμε σε ολόκληρη φωτογραφία την τραγική στυλιστική επιλογή του άσου του Ολυμπιακού, που θα επιμείνω να ρωτάω πού βρήκε αυτό το κουστούμι και αφετέρου για να δούμε και την άλλη πλευρά της οικογένειας. Η Ολυμπία βρέθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή και όπως βλέπετε τα μήλα έχουν πέσει κάτω από τη μηλιά και ετοιμάζονται για τα pick and roll με τον μπαμπά τους και καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι.

Αυτά είναι τα σημερινά μας νέα! Η Λόλα σας αφήνει τώρα και πάει για όλες εκείνες τις δουλειές που σας έλεγε! Να είστε καλά, να προσέχετε και προσοχή στο κρύο. Φορέστε σκουφάκι, φορέστε γάντια, κασκόλ και όλα τα κομφόρ!

 

Τελευταία Νέα