Φουλ του Σπανούλη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Φουλ του Σπανούλη!

bet365

Καλό μεσημέρι αγαπημένοι μου φίλοι… Αν υπολογίσουμε τις ώρες που είναι ξύπνια η Λόλα, χτυπάμε μέχρι και βράδυ και κουράγιο να έχουμε να βγάλουμε την υπόλοιπη ημέρα.

Εκείνο που μας κρατάει όρθιους είναι το Τζόκερ και φιλενάδα μου θα σου πω τον μαγικό αριθμό «13». Μην είσαι προκατειλημμένη και ρατσίστρια. Να το παίξεις και δεν θα χάσεις. Κι αν τυχόν το χάσεις, να πεταχτείς μέχρι το καζίνο να το παίξει και δεν θα χάσεις. Κι αν τυχόν χάσεις, δεν πειράζει! Θα στον κεράσω εγώ τον καφέ στον «Γκρέγκορι» κι αν το τραβάει η ψυχή σου θα ‘ναι και στην Γλυφάδα που τον φτιάχνουν από άλλη ποικιλία και τον χρεώνουν αντίστοιχα.

Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω πως η παρατηρητικότητα σου ξεπερνάει και εκείνη που έχουν η μπουμπού και η μπουμπού που ξέρουν ακόμα και το χρώμα φτερών του κουνουπιού. Καλή τους ώρα όπου κι αν βρίσκονται, επιτέλους αποφάσισαν να ξεκουμπιστούν. Είναι το δεύτερο θετικό που μπορούμε να βρούμε στον χειμώνα μετά τον ελληνικό καφέ και τα κουλουράκια. Ας αφήσουμε, όμως, τους εποχιακούς προβληματισμούς στην άκρη και ας πιάσουμε το σημερινό μας θέμα.

Αγαπημένη οικογένεια!

Τον τελευταίο καιρό την έχουμε χάσει κομματάκι την Ολυμπία. Δεν πηγαίνει στα παιχνίδια, δεν την πιάνουν οι φωτογράφοι, δεν μας την δείχνουν… Δεν ξέρω τι απ’ όλα ακριβώς συμβαίνει, αλλά κάτι συμβαίνει. Στο ΣΕΦ ακόμα δεν έχουμε κάνει ποδαρικό για τη χρονιά και με αγωνία τους περιμένουμε όλους να εμφανιστούν. Τον Θανάση, τον Βασίλη junior, τον Δημήτρη, την Ολυμπία, την πεθερά της, τον κουνιάδο της, όλη την τράπουλα τέλος πάντων!

Εκεί που τους πετύχαμε είναι σε μια καθημερινή τους βόλτα. Όχι εμείς, αλλά οι παπαράτσι που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν την αγαπημένη οικογένεια σε παιδική χαρά στη Βουλιαγμένη. Η Ολυμπία φροντίζει καθημερινά ώστε τα παιδιά της να ξεσκάνε και να διασκεδάζουν μακριά από το σπίτι και ο Βασίλης ανάλογα με το πρόγραμμά του ακολουθεί όποτε έχει την ευκαιρία. Σε αυτή την περίπτωση μπόρεσε και ακολούθησε το πρόγραμμα της συζύγου και των παιδιών του και απόλαυσε ένα όμορφο πρωινό μαζί τους.

Το πρωινό της Λόλα, αντιθέτως, καθόλου όμορφο δεν ήταν. Ψέματα… Μια χαρά όμορφο ήταν αλλά και λίγο κουραστικό. Γι’ αυτό και τώρα σας αφήνω και φτάνει όσα είπαμε για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα