Ο πιο fit μπαμπάς!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο πιο fit μπαμπάς!

bet365

Καλώς με βρήκατε και κρατήστε με για να μην με χάσετε! Παρασκευή σήμερα και όλα τα καλά της εβδομάδας σήμερα συμβαίνουν. Το καλύτερο δε είναι να γράφεις υπό τους ήχους της λαϊκής, που όπως με ενημέρωσαν πριν λίγο «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις».

Σοφό ρητό, το ακούς καθημερινά από όσους πουλάνε ακριβά, αλλά αν τυχόν το ακριβό δεν αποδειχθεί και άξιο των χρημάτων του, όλο και κάποια δικαιολογία θα βρουν να σου πουν. Τώρα τι με έπιασε και τα λέω όλα αυτά δεν έχω ιδέα για να σας πω την αλήθεια. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως έχει συναυλία σήμερα η Lady Gaga και η Λόλα δε θα πάει. Την έστησαν η μπουμπού και η μπουμπού που δεν είναι του συναυλιακού κι έτσι θα περιμένω να διαβάσω τις εντυπώσεις. Πάντως, δεν πάει καλά η Λόλα. Μία με τη Μαντόνα, μία με την Γκάγκα, δεν την πάνε οι συναυλίες. Ας περάσουμε, λοιπόν, σε θέματα που της πάνε περισσότερο.

Κρατήσαμε για το τέλος της εβδομάδας ένα σπάνιο θέμα. Γιατί σπάνια βλέπουμε τον Ίλια Ίβιτς, σπανιότερα τον βλέπουμε μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη και σπανιότατα με τα παιδιά του. Αφού κάναμε τη γραμματική ανάλυση του σπάνια, μπορούμε να μπούμε στο θέμα. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έλαβε μέρος στο «Puma City Run» που έγινε στην Κηφισιά την προηγούμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Έτρεξε τα δέκα χιλιόμετρα και ήταν σε καλύτερη κατάσταση ακόμα και από όταν έπαιζε ποδόσφαιρο. Σε άριστη κατάσταση είναι φυσικά και η Ελένη Πετρουλάκη, που όμως έκανε μια πιο σύντομη διαδρομή.

Αιτία ήταν η επιλογή της να τρέξει μαζί με τις κόρες της κι έτσι η σχετική απόσταση για τα παιδιά ήταν ένα χιλιόμετρο. Τώρα, βέβαια, τι να της πει το 1 χλμ. της Ελένης; Μπορεί να το έτρεξε από μία φορά με κάθε της κόρης μπας και συμπληρώσει μια απόσταση που μπορεί και να την κάνει λίγο να ιδρώσει!

Αφήνουμε τη μέρα και πάμε στη νύχτα. Άλλη καθημερινότητα είχε ο Ίλια Ίβιτς με την Ελένη Πετρουλάκη και άλλη ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ που έχει πλέον κόψει κάθε σχέση με το ποδόσφαιρο, βρέθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου στο «Ακρωτήρι», όπου είχε μια live εμφάνιση η σύζυγός του. Κάπου χαμένος ανάμεσα στον κόσμο την παρακολούθησε στη σκηνή και οι κάμερες κατάφεραν και τον εντόπισαν.

Εμείς τώρα πάμε να εντοπίσουμε το φαγητό. Δεν έχουμε και πολύ, αλλά κάπως πρέπει να βγει το μεσημέρι για να πάρουμε ενέργεια. Να είστε καλά και να περάσετε καλά το Σαββατοκύριακο! Θα τα πούμε πάλι τη Δευτέρα!

 

Τελευταία Νέα