ΠΑΟ… fashion!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
ΠΑΟ… fashion!

bet365

Δροσισμένη και ανανεωμένη σαν δροσοσταλίδα σήμερα η Λόλα! Πήρε τον αέρα της, πήρε τη βροχούλα της, πήρε τη δροσιά της και ήρθε να σας πει τα μαντάτα.

Πώς είστε να ρωτήσω, γιατί είμαι και ευγενικό κορίτσι. Εμείς εδώ τα ίδια… Ομολογώ πως καθόλου δεν μου προκαλεί μελαγχολία ο καιρός, αντιθέτως με ικανοποιεί να βγαίνω έξω και να μην χρειάζομαι μπάνιο στο δεκάλεπτο. Κυρίως, δε, να μην χρειάζονται οι γύρω μου μπάνιο στο δεκάλεπτο, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Μεγάλο το θέμα της καθαριότητας, ας μην το αναλύσουμε σήμερα. Η δεύτερη μέρα του Champions League ολοκληρώθηκε και μας βρήκε πλουσιότερους ποδοσφαιρικά, αλλά όχι οικονομικά που είναι και το ζητούμενο. Θα περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ημερομηνία, όμως επειδή σήμερα είναι βραδιά Europa League θα το γυρίσουμε λιγάκι στο πράσινο.

Επίδειξη… πράσινης μόδας!

Πριν λίγες μέρες έγινε σε γνωστό μέρος μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας. Σχεδιάστρια ήταν η Σύλια Δραγούνη, που καμία σχέση κι ευτυχώς για την ίδια δεν έχει με τη Ναταλία Δραγούμη, και την οργάνωση του event είχε αναλάβει η γνωστή σε όλους Σαμάνθα Αποστολοπούλου. Ήταν, μάλιστα, ο συνδετικός κρίκος για να διατεθούν τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό και υπέρ της οργάνωσης W.I.N. που ενεργεί κατά της κακοποίησης των γυναικών. H παρουσία της Σαμάνθας Αποστολοπούλου έπαιξε ρόλο να βρίσκονται στην εκδήλωση μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ.

Ας ξεκινήσουμε με το ποδόσφαιρο, που έχει και αγώνα απόψε. Την ομάδα εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Μάρκους Μπεργκ με τη σύζυγό του, ο Νταβίντ Μέντες, ο Ουασίμ Μπούι και ο παίκτης που περισσότερο απ’ όλους ταίριαζε στην εκδήλωση… Είχε τη χάρη, αλλά κυρίως το όνομα. Μιλάμε, φυσικά, για τον Λουκ Στιλ! Χαχαχαχα! Γιατί το λουκ του έχει στυλ!!! Χαχαχαχα! Παρουσίες είχαμε και από την ομάδα μπάσκετ μια έναν παλαιό και δύο νέους. Ο Νίκος Παππάς με τον Νέλσον Ντε Μάρκους και τον Έστεμπαν Μπατίστα πήγαν στην εκδήλωση, που είχε μια έκπληξη στο φινάλε της. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη η οποία εμφανίστηκε ως νύφη στο φινάλε και μετά πόζαρε στο πλευρό του Γιώργου Βαρδινογιάννη!

Να ζήσεις Μελέτη…

Κι επειδή μια Μελέτη την ημέρα, τις εξετάσεις κάνει πέρα θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Η καλή μας η Ελεονώρα είχε γενέθλια! Και ποιο καλύτερο μέρος να τα γιορτάσει από τη Γλυφάδα; Μάζεψε, λοιπόν, τις κολλητές της, ανάμεσα στις οποίες και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της. Ανάμεσα σε τόσες γυναίκες, δώδεκα τον αριθμό μαθαίνουμε, ήταν και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ως εκπρόσωπος του ανδρικού φύλου και πολύ καλός φίλος της γνωστής παρουσιάστριας.

Έτσι χαρωπά και με τις καλύτερες ευχές για τη Μελέτη θα σας αφήσουμε για σήμερα! Καλό βροχερό απόγευμα να έχουμε, καλό δροσερό βράδυ και μακριά από μας τα κουνούπια!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα