Σκοράρει και ο… τεχνικός διευθυντής!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Σκοράρει και ο… τεχνικός διευθυντής!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα! Είδατε πόσο νωρίς ήρθε η Λόλα σήμερα; Έτσι είναι όταν της κάνετε τα χατίρια. Δρόσισε ο καιρός, δροσιστήκαμε λίγο, έχουμε κλείσει και δύο 24ωρα χωρίς να μας τσιμπήσει κουνούπι, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τίποτα! Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις βγαίνουν πραγματικότητα και ο Πειραιάς ζει μεγάλες μέρες μετά τη χθεσινή νίκη. Ωραία ξεκίνησε το Champions League και θα ήταν καλύτερα αν είχαμε κερδίσει λίγα λεφτά από το στοίχημα. Αλλά τίποτα αγαπημένοι μου αναγνώστες. Ούτε καν το λαχείο, στο οποίο είχαμε εναποθέσει τόσες ελπίδες, από την ημέρα που μου το πούλησε εκείνος ο παππούς στο Παγκράτι και μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσει η φανέλα μου!!! Κανονικό μπλουζάκι φορούσε η Λόλα, μην σκέφτεστε τίποτα περίεργο, αλλά τέτοια επιτυχία ούτε να τη φανταστώ ότι θα την είχα και αμέσως σκέφτηκα τη φιλενάδα μου. Κάπως έτσι θα γνώρισε τον συνταξιούχο της. Μόνο που αντί για τη φανέλα με το νούμερο «9», εκείνος θα φορούσε το «99»! Χαχαχα, ήταν μικρός ακόμα τότε! Ωραία τα λέω σήμερα και πάμε να τα πω και παρακάτω!

Ειδύλλιο στη Μύκονο!

Μετά από πολύ καιρό, το αγαπημένο μας «Ciao» επιστρέφει δριμύτερο… Το καλύτερο περιοδικό που κυκλοφορεί παγκοσμίως, το πιο έγκυρο και ακριβές έχει το κορυφαίο θέμα του Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν, τουλάχιστον και για τη συνέχεια βλέπουμε. Το θέμα, μάλιστα, έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής εκπληκτικής νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και αποδεικνύει πως αφού βάζει γκολ και ο Μαζουάκου, όλοι μπορούν να βάλουν. Να ανοίξω μια παρένθεση για να πω πόσο χάρηκα που είδα πάλι το look του Μήτρογλου σε ελληνικό γήπεδο. Την έκλεισα και πάμε παρακάτω!

Το γκολ για το οποίο θα μιλήσουμε είναι του Κριστιάν Καρεμπέ. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ή τέλος πάντων υπεύθυνος για κάτι, πέρασε λίγες μέρες διακοπές στην Μύκονο κι εκεί φέρεται να γνώρισε μια γυναίκα που του προκάλεσε το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το «Ciao» η Νατάσα Καλογρίδη και ο Γάλλος βετεράνος γνωρίστηκαν ένα βράδυ σε κοινή παρέα και για το προσεχές διάστημα ήταν αχώριστοι. Μαζί στην παραλία, μαζί στα μπαράκια, μαζί στα σοκάκια, χωρίς να νιώθουν ότι υπάρχει λόγος να κρυφτούν. Η οικειότητα που είχαν μεταξύ τους έδειχνε πως υπάρχει αμοιβαία έλξη, όμως αυτά το καλοκαίρι… Κι όπως θα έλεγε και η Σοφία που γιορτάζει σήμερα «μη μου μιλάς για καλοκαίρια». Οπότε στην Αθήνα το χειμώνα – λέμε τώρα, ποιον χειμώνα; - μπορεί και να μην έχει συνέχεια το ειδύλλιο.

Οικογενειακή έκθεση!

Περνάμε στο επόμενο θέμα μας που είναι κυρίως φωτογραφικό κι έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη επισκέφτηκαν τη Διεθνή Έκθεση που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία οικογενειακώς πήγαν στο εργοστάσιο-μουσείο σοκολάτας! Ωραία θα ‘ναι εκεί φιλενάδα μου, να πάμε με τη μπουμπού και τη μπουμπού που γενικά δεν είναι καθόλου του γλυκού. Ούτε καν του φαγητού!

Ο παλαίμαχος άσος με τη γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο-γυναίκα-μητέρα φρόντισαν να συνδυάσουν μια επίσημη εμφάνιση με τη διασκέδαση του 4χρονου Γιάννη που από μικρός έχει πάρει τον ασπρόμαυρο δρόμο του μπαμπά και την 8χρονη Μαρία που δεν ασχολείται και τόσο με τα ποδοσφαιρικά.

Είδατε πόσο καλά σας τα λέει η Λόλα αν τα πηγαίνετε καλά μαζί της; Και κουτσομπολιά και φωτογραφίες και αστεία και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε! Χαρούμενη Τετάρτη και καλό Πάσχα τώρα που θυμήθηκα ότι έβλεπα να τρώω κάτι τσουρέκια στον ύπνο μου. Ο ονειροκρίτης τι λέει γι’ αυτό; Αααα… Ευτυχία, λέει, ηθικά και χρηματικά κέρδη!! Καλά που το έψαξα να μην χάσω την ευκαιρία!

 

Τελευταία Νέα