Αχώριστοι Γιούρκας και Ελεονώρα!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Αχώριστοι Γιούρκας και Ελεονώρα!

bet365

Καλό σας μεσημέρι και ανοίξτε τις ομπρέλες… Όχι, κλείστε τις και βάλτε γυαλιά ηλίου! Λάθος… Βάλτε τα γυαλιά στη θήκη τους και ανοίξτε πάλι τις ομπρέλες! Κουραστήκατε; Φανταστείτε να ήσασταν, λοιπόν, κάπου εκεί έξω που το τελευταίο μισάωρο το σκηνικό είναι παρανοϊκό.

Εκεί που ακούς την τρομακτική βροντή και λες τρέχα να μαζέψεις τα ρούχα από τη βεράντα, βγαίνει ο ήλιος και λες το ξανασκέφτεσαι. Θα κάνεις μια άλλη δουλειά και πριν το καταλάβεις μούσκεμα τα ρούχα. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η βροχή και μόλις συμβεί θα σας ενημερώσω για να μην το έχετε άγχος. Στο μεσοδιάστημα, ωστόσο, έχω μετρήσει και έξι βροντές! Μεγάλη μέρα η σημερινή, μεγάλη χαρά την έχουν όλοι που αρχίζει το Champions League, να σας πω την αμαρτία μου εμένα κομματάκι αδιάφορο μου είναι. Το λαχείο περιμένει η Λόλα να κερδίσει το βράδυ κι αν το κερδίσει, τότε μπορεί να γίνει ενδιαφέρον μέχρι και το Champions League. Εξάλλου, χορτάσαμε ποδόσφαιρο το καλοκαίρι στο μουντιάλ, χορτάσαμε μπάσκετ τώρα με το Μουντομπάσκετ, μόνο απ’ το φαγητό δεν έχουμε χορτάσει και πρέπει να πάμε να φάμε. Γι’ αυτό θα σας πω γρήγορα τα σημερινά και θα φύγω!

Αχώριστοι φίλοι!
Αφού ξεκαθαρίσαμε πριν το καλοκαίρι ή κάπου στη διάρκειά του – δε θυμάμαι ακριβώς – ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι ζευγάρι, μπορούμε απενεχοποιημένα να συζητήσουμε για την παρέα που κάνουν οι δυο τους. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και η γνωστή παρουσιάστρια που αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την καινούργια της εκπομπή στο «EpsilonTV» ήπιαν παρέα χθες τον καφέ τους και δε δίστασαν να το μοιραστούν με τον κόσμο.

Ο Σεϊταρίδης ήταν εκείνος που κοινοποίησε τη φωτογραφία στο instagram και με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι άρχισε να βρέχει. Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι δυο τους και η οικειότητα φαίνεται από τον τρόπο που ποζάρουν σε φιλικό φακό και αποδεικνύει πως κακώς κι εμείς παρασυρθήκαμε και πιστέψαμε ότι κάτι άλλο έτρεχε. Τα παιδιά είναι φίλοι και καλά κάνουν και το διασκεδάζουν!

Πολλή βροχή παιδιά, όπως σας ανέφερε και πριν λίγο… Δεν πειράζει, όμως. Καλό είναι να δροσιστούμε λιγάκι και σταματήσουν και τα κουνούπια να τσιμπάνε! Αρκεί να μην είναι χειρότερη η κατάσταση μόλις σταματήσει η βροχή και την πληρώσει πάλι η Λόλα.

 

Τελευταία Νέα