Δίπλα στον Γιώργο η Έλλη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Δίπλα στον Γιώργο η Έλλη!

bet365

Όχι, όχι, μην αρχίζετε την γκρίνια! Ναι μεν η Λόλα δεν έχει πολλά να πει και να γράψει σήμερα, αλλά τουλάχιστον εμφανίστηκε. Και μην νομίζετε ότι είναι εύκολο αυτό, ούτε ότι είναι αξίωμα.

Άργησα λίγο γιατί ήταν ο Ολυμπιακός σε διαπραγματεύσεις για να με πουλήσει! Ευτυχώς τη γλίτωσα κι έτσι είναι και πάλι σήμερα εδώ. Πώς είστε; Η Εθνική ομάδα πηγαίνει καλά, οι αντίπαλοί της χειρότερα και η ζωή συνεχίζεται. Να δεις φιλενάδα μου που θα ανταμώσουμε με τους Βραζιλιάνους και θα έχουμε το συναπάντημα του Ζήση με τον Βαρεχάο. Βλέπω τη Φανή να ορμάει και να τον αρχίζει τον Βραζιλιάνο στις ψιλές. Ας μην προτρέχουμε, όμως… Έχουμε ρεπό σήμερα, θα βάλουμε και τίποτα άλλο να παίξει η τηλεόραση ή θα πάμε καμιά βόλτα να απολαύσουμε τον καιρό. Πάνω στην ώρα ήρθε η βροχή για να μπορέσουν και τα παιδιά να γράψουν για τα πρωτοβρόχια.

Το θέμα είναι εμείς τι θα γράψουμε… Θα γράψουμε για την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη! Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες το ζευγάρι παραμένει μαζί και παρότι έχει μπει στον τρίτο χρόνο, που πάντα είναι επικίνδυνος για τις σχέσεις, δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο. Η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να επισκεφτεί τον καλό της και να δει το περιβάλλον στο οποίο εκείνος θα βρίσκεται τον επόμενο χρόνο. Το σπίτι του, τη γειτονιά του, την ομάδα του και φυσικά το συνδύασε με τον απαιτούμενο τουρισμό. Η Κοκκίνου μοιράστηκε στο instagram τη φωτογραφία που μαρτυρά ότι βρέθηκε στην Ισπανία και η Λόλα την αλίευσε από το ίντερνετ.

Είπα αλιεία και σκέφτηκα ότι έχω καιρό να φάω λίγο καλό ψαράκι. Για το διορθώσω και αυτό το βράδυ, για να μην έχω πρόβλημα. Σας αφήνω, πάω να κρυφτώ γιατί πάντα υπάρχει κίνδυνος πώλησης. Θα τα πούμε, αν όλα πάνε καλά αύριο, που έχουμε και τα αγαπημένα μας περιοδικά! Καλή Τρίτη να έχετε και να προσέχετε μη γλιστράει κάτω!

 

Τελευταία Νέα