Πήγε ο... αντ' αυτού!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Πήγε ο... αντ' αυτού!

bet365

Καλημέρα… Πόσα έχει να σας ευχηθεί σήμερα η Λόλα; Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά! Για τους δασκάλους, τουλάχιστον, αφού τα παιδιά έχουν ακόμα μερικές μέρες, μην τους το χαλάμε.

Είναι όπως όταν γυρίζουν οι ενήλικες και εργαζόμενοι από διακοπές και τους λένε «καλό χειμώνα». Προς το παρόν, λοιπόν, οι μόνοι που χαίρονται με την επερχόμενη σχολική χρονιά είναι τα «Τζάμπο» και η Κατερίνα Στανίση που αναστατώνεται. Πώς είστε εσείς; Όλα καλά; Χαρούμενοι και χαμογελαστοί ελπίζω, όπως και η Λόλα. Είναι και μεγάλη γιορτή σήμερα. Δε θα σας πω ποιοι γιορτάζουν, αλλά αν έχετε κάποιον γνωστό που δεν ξέρετε πότε γιορτάζει, είναι μια καλή μέρα για να του πείτε «χρόνια πολλά». Πιθανότατα, θα πέσετε και μέσα!

Σήμερα και παρότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο δε θα πούμε πολλά! Για να μην σας κουράσουμε, αλλά και για να αφήσουμε περισσότερα για τις επόμενες μέρες. Έχουμε και το Μουντομπάσκετ να παρακολουθούμε καθημερινά και δεν μας μένει χρόνος για κουτσομπολιά. Πολύ τις συμπάθησα να ξέρετε τις Φιλιππίνες… Ταυτίστηκα ένα πράγμα, το λόγο δεν θα τον αποκαλύψω. Εκείνο που θα αποκαλύψω και να με συγχωρείτε όλοι, αλλά πρέπει να το κάνω, είναι πως το Πουέρτο Ρίκο δεν είναι στην Λατινική Αμερική! Να κάνουμε έναν κόπο να το πάμε, αν θα νιώσουμε καλύτερα, αλλά προς το παρόν και από το παρελθόν στην κεντρική Αμερική ήταν και παραμένει. Όλα, όμως, είναι ανοικτά για το μέλλον…

Ας περάσουμε στο θέμα μας. Η αγαπημένη Αγγελική Ηλιάδη που σίγουρα δεν γιορτάζει σήμερα έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Πάνο Κιάμο. Μισό λεπτό… Ναι, ναι, το επιβεβαίωσα! Με τον Κιάμο και τους Vegas εμφανίζεται και η Πουέρτο Ρίκο είναι στην κεντρική Αμερική. Ο Σάββας Γκέντζογλου δεν μπορούσε να είναι εκεί, λογικά και από τα λίγα που ξέρω επειδή βρίσκεται στην Κρήτη και θα παίξει στον Εργοτέλη, αλλά έστειλε τον κολλητό του.

Ο Γιάννης Σιδεράκης με μια πολύ καλή του φίλη βρέθηκαν στο «Politia Live Clubbing» και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί με την Αγγελική τις οποίες και ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ καλά περνάνε τα παιδιά κι άντε σύντομα να πάει και ο Σάββας στην παρέα τους! Αυτά από μένα, χαρούμενη Δευτέρα να έχουμε και να περνάμε καλά…

 

Τελευταία Νέα