Καλοκαίρι και χειμώνας!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
gazzetta default image fallback

bet365

Καλό σας μεσημέρι. Και σε μας καλό μεσημέρι, δε λέω, αλλά περισσότερο σε σας. Η Λόλα σε αυτή την εβδομάδα προσαρμογής ψάχνει να βρει το ρυθμό της και σίγουρα όλα θα είναι καλύτερα από τη Δευτέρα. Για μας, για σας και για το μπάσκετ, αφού αρχίζει σύντομα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σήμερα, δεν έχω νεύρα. Θα μπορούσα είναι η αλήθεια, βλέποντας την πολιτική επικαιρότητα, όμως θα προτιμήσω να παραμείνω ήρεμη και να μην ανοίξω τέτοιο θέμα, που ως γνωστόν προκαλεί πολλά σχόλια και με κάνει να χάνω τη γαλήνη μου. Έχουμε τόσα ωραία πράγματα να μας απασχολήσουν που δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε με την απτή πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Βασικά, έχουμε ακόμα καλοκαίρι… Και πιστέψτε με, όσο κι αν δεν το εκτιμάμε, είναι πολύ καλύτερο να μπορείς να κλέψεις δύο ώρες ακόμα διακοπών, έστω κι αν είναι σκάρτες, μέσα στην καθημερινότητά σου, απ’ το να πρέπει να γυρίσεις από τη δουλειά και να κλειστείς σπίτι!

Άσε, που ο καιρός κάνει πιο εύκολο το ice bucket challenge. Γιατί νομίζετε στην Ευρώπη δεν είναι τόσο δημοφιλές; Ναι μεν δεν είναι το ίδιο ψώνια με μας να «αγοράζουν» ό,τι τους πουλάνε, αλλά για πήγαινε εσύ και λούσου με παγάκια και νερό στους 10 βαθμούς κι έλα μετά να μου πεις! Ενώ εμείς εδώ άρχοντες… Έχουμε ακόμα τον ήλιο μας, τη ζέστη μας, τις παραλίες και τις θάλασσες και με αυτά θα ασχοληθούμε και σήμερα!

Οικογένειες στην παραλία!

Στάση πρώτη, Χαλκιδική… Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Ούτε έχει σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού κι ας μην είναι του διαφημιστικού. Στο Ποσείδι, λοιπόν, συναντάμε για ακόμα μια χρονιά τον Πέτζα Στογιάκοβιτς. Τουλάχιστον, ο άνθρωπος έχτισε ένα σπίτι εκεί και πηγαίνει να το χαίρεται τρεις μήνες το χρόνο τώρα που βγήκε στη σύνταξη. Δεν το ‘χει κάνει σαν τη Μύκονο που έχει τους μόνιμους κατοίκους του καλοκαιριού και γίνονται πιο γραφικοί και από τον πελεκάνο.

Ο Σέρβος βετεράνος μαζί με την Αλέκα Καμηλά δείχνουν να ζουν από την αρχή τον έρωτά τους, όπως άλλωστε, είχε παραδεχτεί και το μοντέλο. Παρότι έχουν στην παρέα τους και τα τρία τους παιδιά, βρίσκουν τον τρόπο να καλύψουν τα κενά που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας των συνεχόμενων ταξιδιών του Στογιάκοβιτς στο ΝΒΑ. Η Αλέκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει δεχτεί δύο προτάσεις για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή το χειμώνα και θα βρίσκεται είτε στην πρωινή είτε στην απογευματινή ζώνη. Προς το παρόν, πάντως, βρίσκεται στην Χαλκιδική.

Αρκετά πιο νότια, πολύ πιο νότια δηλαδή βρίσκουμε τον Νίκο Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη. Οι δυο τους έκαναν διακοπές στο Ναύπλιο και στο beach bar που διατηρεί ο βετεράνος φόργουορντ στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κονδύλι. Τα μπάνια στα οποία τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του «You» ήταν τα τελευταία τους για φέτος, αφού ο Οικονόμου ξεκίνησε προετοιμασία με τη Λιβαδειά, όπου θα ‘ναι προπονητής φέτος. Τουλάχιστον τώρα θα ‘ναι πιο κοντά στην Αθήνα και πιθανόν να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην τηλεόραση και η Όλγα Λαφαζάνη.

Σκωτσέζικο ντους!

Κι αφήνουμε τις παραλίες για να πάρετε μια γεύση απ’ όλα όσα λέγαμε και στον πρόλογο. Με ξεναγό την Ελένη Φουρέιρα θα δούμε τον καιρό στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως για παράδειγμα το Μπέρμιγχαμ, λίγο έξω από το Λονδίνο. Ο Γιώργος Σαμαράς μετακόμισε για χάρη της Γουέστ Μπρομ και η γνωστή τραγουδίστρια πήγε μαζί του για να τον βοηθήσει να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι. Η Φουρέιρα ανέβασε φωτογραφία από την… αγγλική εξοχή και όπως μπορείτε να δείτε, έχει ένα χρώμα που περιμένουμε κατά το Νοέμβριο στα μέρη μας! Καλά, δεν θα παραπονεθούμε κιόλας…

Γενικά και ειδικά, τελειώσαμε για σήμερα. Να είστε καλά, να προσέχετε με τη ζέστη να ενυδατώνεστε καλά και θα τα πούμε πάλι αύριο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα