Happy Birthday to Κονέ!

Happy Birthday to Κονέ!

bet365

Τον φάγαμε και τον Ιούλιο αδέλφια… Καλημέρα για τους ξενύχτηδες, καλησπέρα για τους πρωινούς και καληνύχτα για όσους ετοιμάζονται για σιέστα!

Περίεργη μέρα η σημερινή… Τελειώνει ο μήνας, αλλά δεν είναι Παρασκευή. Λογικά, όμως, γιατί εκείνη δεν ήμουν για να είμαι και σίγουρη ένας χαμός στα λιμάνια θα γινόταν. Λίγο στον Πειραιά, λίγο στη Ραφήνα και μην επαναλαμβάνω τα χθεσινά. Το πιάσατε το νόημα, είμαι σίγουρη. Η Λόλα, πάντως, εδώ είναι ακόμη και προς ικανοποίησή σας θα ‘ναι και αύριο. Τόσο, όμως… Μη ζητάτε περισσότερα, γιατί δεν έχω να δώσω. Εκείνο που έχω να σας δώσω είναι και σήμερα ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ και μετά θα ασχοληθώ με τις δημοπρασίες! Καλέ, μην πάει το μυαλό σας στην πραγματικότητα. Πότε έζησε η Λόλα σε αυτή για να το κάνει τώρα; Στη φαντασία μας και στην τηλεόραση θα χαζέψουμε… Πολύ καλή παρέα εσχάτως. Με τέτοια ζέστη που κάνει δεν προσφέρεται και τίποτα άλλο. Άντε, έλα φτάνει τώρα. Πάμε στα θέματά μας.

Το πάρτι στον Παναγιώτη!

Οι τούρτες και τα πάρτι είναι της μόδας! Ειδικά στις προετοιμασίες που αλήθεια, ρώτησαν ποτέ τον παίκτη αν χαίρεται που περνάει γενέθλια με τους συμπαίκτες του; Τέλος πάντων, ο Παναγιώτης Κονέ ευτυχώς για τον ίδιο είχε γυρίσει από τη Βραζιλία κι έτσι τα γενέθλιά του, ήταν μαζί με αγαπημένους του ανθρώπους. Πρώτη και καλύτερη η Χριστίνα Στεφανίδη. Το ζευγάρι που είναι μαζί πλέον πολλά χρόνια καταφέρνει και διατηρεί χαμηλό προφίλ, παρότι αμφότεροι είναι γνωστοί και έχουν τον συνδυασμό που πουλάει σαν τρελός τα τελευταία χρόνια. Ποδοσφαιριστής και μοντέλο ή τέλος πάντων οποιασδήποτε καλλιτεχνικής φύσης.

Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης φαίνονται διαφορετικοί και δεν προκαλούν, ούτε κυνηγάνε τη δημοσιότητα. Έκατσε τώρα, όμως, η περίπτωση και το πάρτι έκπληξη φαίνεται πως το ήξεραν όλοι εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Το μοντέλο τα ετοίμασε όλα και το προηγούμενο Σάββατο, ανήμερα των 27ων γενεθλίων του Κονέ, κάλεσε φίλους από τον καλλιτεχνικό και ποδοσφαιρικό χώρο και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον διεθνή μέσο, που αυτή την εποχή είναι σε διαπραγματεύσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Την Ιταλία, πάντως, δεν φαίνεται να την αλλάζει. Ούτε την Χριστίνα!

Ακόμα ένα ζευγάρι…

Ξέρω, ξέρω, σας κούρασα… Πολλή Μύκονος φέτος, πολλή αγάπη και πολλά ζευγάρια. Επειδή, όμως, μέχρι τώρα δεν είχαμε και πολλά από το Μπρούνο και Έλενα, τους έχουμε για σήμερα μια ξεχωριστή θέση στη στήλη. Κι ας είναι από το νησί των ανέμων που έμοιαζε να είχαμε εξαντλήσει τις προηγούμενες μέρες. Έμοιαζε, αλλά αποδεικνύεται ανεξάντλητο! Λοιπόν, οι Τσιριλοπούλου, όπως έχουμε βαφτίσει το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει διακοπές και μαζί και χώρια με την κόρη τους. Ξεκίνησαν με ένα Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και στον Αϊ Γιάννη, όμως δεν άντεξαν πολύ χωρίς τη Μαρία Ροζαρία.

Η μικρή που είχε μείνει με τη γιαγιά της στην Αθήνα ήθελε να πάει στη μαμά και στον μπαμπά κι έτσι ο Τσιρίλο γύρισε στην πρωτεύουσα, πήρε την κόρη του και αεροπορικώς πήγαν και πάλι στη Μύκονο. Εισιτήρια που βρίσκουν, δεν μπορώ να καταλάβω!! Η Λόλα για το τραμ και με το ζόρι το καταφέρνει… Όπως και να ‘χει, τα πέρασαν πολύ ωραία, όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ μας για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που έχουν αντέξει στον χρόνο και στις αντιθέσεις τους.

Τώρα, φτάσαμε στο τέλος. Στο τέλος της Λόλας, στο τέλος του χρόνου μας, στο τέλος της στήλης, στο τέλος του μήνα, στο τέλος της μπουμπούς και της μπουμπούς που εσχάτως προσελκύει και χορηγούς. Θα τα πούμε πάλι αύριο… Να έχετε μια όμορφη μέρα και να προσέχετε!

 

Τελευταία Νέα