Ο Νόιερ στη Μύκονο (κι ο Σέρχιο ξυρίστηκε)!!

Ο Νόιερ στη Μύκονο (κι ο Σέρχιο ξυρίστηκε)!!

bet365

Δεύτερη ημέρα και βλέπετε με τη συνέπεια εμφανίζεται πάλι η Λόλα. Σα να μας πήρε το μεσημέρι, λίγο απόγευμα, αλλά μην μου ανησυχείτε. Από αύριο επιστρέφουμε σε κανονικά ωράρια.

Εξάλλου και το πρωί, μεσημέρι, απόγευμα είναι θέμα οπτικής... Αλλιώς εκλαμβάνει το 4μ.μ. εκείνος που είναι στην παραλία, αλλιώς εκείνος που δουλεύει οκτάωρο από το πρωί και αλλιώς εκείνος που δουλεύει βράδυ… Οπότε και η Λόλα θα πορευτεί με τη δική της αντίληψη, μακριά από τη μπουμπού και τη μπουμπού που κάνουν το κουτσομπολιό του νησιού! Ελπίζω και σας εύχομαι να μετράτε αντίστροφα για τις διακοπές σας ή ακόμα καλύτερα να μας διαβάζετε από κάποια παραλία. Αν συμβαίνει το δεύτερο, γρήγορα σπίτι και χωρίς πολλά-πολλά. Σίγουρα θα έχετε δουλειές να σας περιμένουν. Τι άλλα νέα να σας πω; Θα σας πω για τη Μύκονο που το έχουμε και εύκολο!

Διεθνές και εγχώριο jet set!

Το mykonoslivetv είναι το απόλυτο κανάλι του καλοκαιριού. Όταν το ανακάλυπτε η Λόλα, βέβαια, οι υπόλοιποι δεν γνωρίζατε καν τι είναι www. Εκεί μαθαίνουμε όλα τα νέα από το νησί των ανέμων που έχει νηνεμία αυτή την εποχή. Θα φταίει η μπουμπού και η μπουμπού που είναι γνωστό τοις πάσι πόσο είναι γουρλού. Σου λέει μέχρι και πυρκαγιά μπορεί να πιάσει ξαφνικά στην Μύκονο από την άπνοια. Ναι, θα καεί η γλάστρα του Κωστόπουλου και θα πέσει πάλι σε κατάθλιψη. Αυτός, βρε φιλενάδα, κοντεύει να χρονίσει εκεί πέρα, πιο πολύ κι απ’ όταν είχε σπίτι έχει κάτσει. Μαζί με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Όχι για να τα λέμε όλα!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πρέπει να κλείνει δίμηνο στη Μύκονο. Ένα συμβόλαιο θα ‘χει ξοδέψει γιατί έμαθα πως είναι και φτηνό το νησί. Να τα ακούν αυτά η μπουμπού και η μπουμπού που θέλουν να τρώνε και να μην δίνουν του παιδιού. Όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ μας, από το απλωμένο σε όλη την Ελλάδα δίκτυο της Λόλας, ο Κυργιάκος είχε τετ-α-τετ με τον Αντώνη Ρέμο στην Ψαρού, που πολύ θα ήθελα να γίνει του κουταβιού. Φυσικά, δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη Μύκονο.

Εκεί είναι, σύμφωνα με το φανταστικό κανάλι, ο Μάνουελ Νόιερ που λίγες μέρες μετά το μουντιάλ ξεκίνησε τις διακοπές του, αλλά και ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ. Τώρα για τον Ισπανό γκαρντ οι απόψεις διίστανται. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είναι ο ευτραφής τύπος στον οποίο ζουμάρει διαρκώς η κάμερα! Αν είναι, που πολύ πιθανόν είναι αυτός, πρόκειται για τον άντρα στα αριστερά της οθόνης και όσοι δεν τον αναγνωρίζετε είναι γιατί συνέβη το εξής παράδοξο! Ξυρίστηκε!!!! Ναι, λοιπόν… Το είδαμε και αυτό! Είναι στο βίντεο ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ και είναι ξυρισμένος!

Αυτά… Για περισσότερο jet set μείνετε συντονισμένοι. Για περισσότερο jet ski να πάρετε τηλέφωνο τη μπουμπού και τη μπουμπού που έχουν τάσεις πνιγμού! Α, μην το ξεχάσω! Οι πιο πιστοί μας αναγνώστες θα κερδίσουν ένα εισιτήριο με ποτό για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Άννας Βίσση με την Κοντσίτα παριζάκι στη Μύκονο! Μαζί κερδίζουν μια τηλεόραση 42 ιντσών, έναν υπολογιστή, ένα ψυγείο, έναν καναπέ και μισό ταξίδι στις Μαλδίβες! Όλα την ίδια τιμή έχουν!!! Αχ, Παναγία μου, τι άλλο θα ακούσουμε!!!!

 

Τελευταία Νέα