Ιπτάμενος και… τζέντλεμαν!

Ιπτάμενος και… τζέντλεμαν!

bet365

Καλησπέρα! Καλώς την κι ας άργησε! Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά ολόκληρο πρωτάθλημα τελείωσε χθες, να μην το χαρώ κι εγώ λιγάκι. Εδώ που τα λέμε κι επειδή πολύ είχα προβληματιστεί κάτι πρέπει να γίνει με τα μπουζούκια ή με τους τελικούς.

Δε γίνεται να τελειώνουμε Τετάρτη και να μην ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ για τα ζεϊμπέκικα, τα τσιφτετέλια, τον λουλουδοπόλεμο και το outfit που επέλεξε κάθε ποδοσφαιριστής. Ειδικά, φέτος που οι τελικοί της Α1 έγιναν τόσο glamour που για τις πολυθρόνες σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ έπρεπε να περάσεις έλεγχο πιο σκληρό και από την εποχή του Privilege στην παραλιακή! Μόνο celebrity μπαίνουν για να βγάζουμε κι ένα καλύτερο προφίλ προς τα έξω. Πρέπει που λέτε να συνεννοηθεί ο ΕΣΑΚΕ με τα μαγαζιά. Είτε να γίνονται οι τελικοί μόνο Παρασκευή και Σάββατο που είναι ανοικτά πλέον τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα, είτε να ανοίγουν και Τετάρτη-Κυριακή την εποχή των τελικών. Χωρίς ρεπορτάζ από το πρώτο τραπέζι μισές δουλειές κάνουμε.

Η φωτογραφία της χρονιάς!

Ευτυχώς που δεν έμειναν όλοι στις μισές δουλειές. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για παράδειγμα, που ήταν ο κορυφαίος της σειράς των τελικών, ανεξάρτητα που χθες δεν ήταν ο καλύτερος, έκανε μια χαρά τη δουλειά του ως το τέλος. Και δεν ξέρω για σας, όμως η Λόλα μόλις είδε αυτή τη φωτογραφία συγκινήθηκε. Έτσι θα έπρεπε να είστε οι άντρες τρομάρα σας! Όχι σαν τον συνταξιούχο της φιλενάδας μου που το μόνο χέρι που φιλάει είναι του παπά κι αυτό γιατί νομίζει ότι ήρθε η ώρα του!

Ο πρωταγωνιστής των τελευταίων 20 ημερών στην αθλητική επικαιρότητα της Ελλάδας, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού, με μια κίνηση βγάζει όλη την αγάπη και τον σεβασμό που έχει απέναντι στη γυναίκα του και τη μητέρα του παιδιού του. Η Βερίνα Χιώτη που σπάνια πηγαίνει στο ΟΑΚΑ κατέβηκε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον άντρα της κι εκείνος με μια πολύ ευγενική και ιδιαίτερη χειρονομία της ανταπέδωσε όλα τα συναισθήματα.

Επειδή, βέβαια, είναι και πλάτη η Βερίνα, κρατάμε ένα μικρό καλάθι. Και σε περίπτωση που δεν είναι η γυναίκα σου, τότε Δημήτρη φτου σου και ντροπή σου! Χαχαχα! Εντάξει, πλάκα κάνουμε! Χαρείτε, λοιπόν, τις φωτογραφίες της χρονιάς γιατί συγκινήθηκε η Λόλα χθες μόλις τις πήρε χαμπάρι. Αυτές αξίζουν και όχι τα πολυσυζητημένα πλέον boobs της Ελεονόρας!!

Μαζί στη σχολική γιορτή!

Συνεχίζουμε με ένα πιο απλό θέμα και λιγότερο συγκινητικό. Βέβαια, μεγάλη είναι η συγκίνηση να βλέπεις τα παιδιά σου να πρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση, αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν με άγγιξε τόσο. Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη που βλέπουμε σε μια ακόμα προσωπική στιγμή της ζωής τους. Αυτό που ξαφνικά φτιάχνουμε άλμπουμ με το γνωστό ζευγάρι, ενός μέχρι πρότινος, μόνο σε κάνα μπουζούκι τους βλέπαμε και αν, πολλά λέει στη Λόλα, αλλά δε θα σας τα πει.

Τα δυο τους αγγελούδια (πόσο πιο γραφική να γίνω πια) έπαιξαν στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη «Χωρικοί» στη γιορτή του Αριστοτελείου Κολλεγίου, όπου φοιτούν και τα δύο παιδιά. Να κάνουμε μια παρέμβαση σε αυτό το σημείο για να υπενθυμίσουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ορίστηκε επικεφαλής της ελληνικής ομάδας για τον πολιτισμό και την Παιδεία στο Ευρωκοινοβούλιο. Κλείνουμε την παρένθεση, με ό,τι κατάλαβε ο καθένας, και κλείνουμε και τη σημερινή στήλη, που είναι πολλά μηνύματα και σας βοήθησε να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι.
Εμένα το μόνο που με βοηθάει είναι το φαγητό που ψήνεται και αρχίζω να το μυρίζω. Καλό απόγευμα και χαιρετισμούς στη μπουμπού και στη μπουμπού που θα ‘ναι πλέον σαν λάμπα φωτοπολυμερισμού! Χαχαχα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα