Μεγάλες στιγμές!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Μεγάλες στιγμές!

bet365

Καλημέρα από την Λόλα την Πυθία! Νομίζω θα γίνει το μεσαίο μου όνομα γιατί όλο προφητείες είμαι και βγαίνουν αληθινές. Λόλα Πυθία η Κουτσομπόλα!

Είδατε τι φωτογραφίας σας έβαλα χθες, έτσι; Τον Λευτέρη Πανταζή με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Αντώνη Φώτση. Ο Διαμαντίδης κέρδισε το κρίσιμο φάουλ, ο Φώτσης έβαλε το τρίποντο που καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού και ο Λε-Πα όλο και κάτι σημαντικό θα έκανε, απλά δεν τον έδειχνε η τηλεόραση. Τώρα που είπα τηλεόραση, αλήθεια βρε παιδιά, εκείνο το show το βλέπει κανείς; Έχετε ακούσει για το χάπι της επόμενης μέρας; Ε, κάπως έτσι είναι και το «Just the two of us». Το show της επόμενης μέρας! Γιατί θυμάσαι ότι το είχε χθες, μόνο όταν θα διαβάσεις κάτι στις ιστοσελίδες. Κρίμα για τη Ζέτα που αν δε λανθάνω γιόρταζε κιόλας, αλλά τουλάχιστον έχει τον Μιχάλη για παρηγοριά.

Μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε κι επειδή δεν πρόκειται να την κλείσουμε, εμείς θα συνεχίσουμε στους ρυθμούς που επιβάλλει η εβδομάδα. Με μπάσκετ, δηλαδή…

Στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ!

Η επιτυχία των ελληνικών ομάδων είναι δεδομένα. Και τόσο πόσο μεγάλη είναι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χθες είχε ημιτελικό Champions League και, μάλιστα, τον καλό από τους δύο και έχει μείνει στη σκιά των αγώνων της Ευρωλίγκα. Αυτές οι αναλύσεις, βέβαια, δεν έχουν χώρο στη στήλη που θα αναδείξει, ως είθισται, την άλλη πλευρά των αγώνων. Τι είχαμε, λοιπόν, χθες; Τη Βιβή Τσιάμη που μάλλον έχει μείνει με το στόμα ανοικτό από το προηγούμενο ματς και το τρίποντο που έβαλε ο καλός της και τη Μαριέττα Χρουσαλά που πήγε να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά από το ΣΕΦ…

Τι έχουμε από το ΟΑΚΑ; Τον Σπύρο Χαριτάτο κυρίως, που εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό και κυρίως τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Όλη η οικογένεια ήταν στο γήπεδο, αλλά ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού είναι το αξιοθέατο. Όπως βλέπετε στην κεντρική μας φωτογραφία, η Λόλα διάλεξε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για σας! Άντε και με την πρόκριση την Παρασκευή!

Το ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη!

Αλλάζουμε θέμα και κλίμα και πάμε λίγο εκτός γηπέδων. Εκεί και συγκεκριμένα στο «Ελ. Βενιζέλος» θα βρούμε τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη Δέσποινα Βανδή που πέρασαν τη Μεγάλη Εβδομάδα στον τόπο καταγωγής του πρώην προέδρου της ΑΕΚ. Λόγω του επεισοδίου του «Voice» που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, δεν μπορούσαν να κάνουν Πάσχα εκτός Αθηνών όπως το συνηθίζουν κι έτσι κατόρθωσαν μόνο να ξεφύγουν για μερικές ημέρες μαζί φυσικά με τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Είδατε πόσο ωραία τα είπαμε σήμερα; Ωραία και πρωινά! Τώρα ξέρετε πως είναι η στιγμή η Λόλα να σας αφήσει και να κοιτάξει τι θα μαγειρέψει για το μεσημέρι! Καλή σας μέρα και θα τα πούμε πάλι αύριο.

 

Τελευταία Νέα