Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Σπίτι μου, σπίτι σου ή και κάπου αλλού!

bet365

Μεσημέριασε και τέτοια γιορτινή μέρα δε θα μπορούσε να λείψει η Λόλα. Αντιγράφουμε, λοιπόν, από το εορτολόγιο κι έχουμε και λέμε…

Να χαιρόμαστε τους Γεωργία, Γιωργία, Γεωργούλα, Γιωργούλα, Γιωργίτσα, Γίτσα, Γωγώ, Ζωρζέττα, Ζέτα, Ζέττα, Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γκόγκος, Γιώργης, Γιωργίτσης, Γιωργάκης. Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως… Καλώς με βρήκατε, γεμάτη ενέργεια και διάθεση σε τούτη την ημέρα και στο δρόμο για το Σαββατοκύριακο. Έχει και να μαγειρέψει σήμερα η Λόλα, οπότε δε θα σας απασχολήσει και πολύ γιατί την περιμένει η κουζίνα. Πλύνε κάνα πιάτο, βράσε κάνα αυγό κοριτσάκι μου, που θες και να γράφεις! Έτσι μπράβο, με βάλατε στη θέση μου. Πάμε στα κουτσομπολιά μας που είναι το στοιχείο μου.

Ταραχή στο αεροδρόμιο!

Ημέρα ευρωλίγκας σήμερα, οι δύο μας ομάδες παίζουν και δε θέλει η Λόλα τίποτα περισσότερο απ’ το να κινηθεί σε ρυθμούς μπάσκετ! Θα ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό και μια φωτογραφία που βρήκαμε στα αγαπημένα μας περιοδικά. Κυκλοφόρησαν σήμερα κι έχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Εκείνο που μας κέντρισε την προσοχή είναι ο Λευτέρης Πανταζής που μάλλον δεν ήταν και πολύ γουρλής για το τριφύλλι. Προσοχή μόνο μη μας ακούσουν και θεωρήσουν ότι ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Ο Πανταζής πέτυχε στο αεροδρόμιο την αποστολή των πρασίνων όταν ταξίδευε για Μόσχα και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους. Βλέπετε, ακόμα και για τους σταρ του τραγουδιού είναι φίρμες η μπουμπού και η μπουμπού. Άσχετο αυτό, αλλά έκανε ομοιοκαταληξία. Ο Λε-Πα πήρε πόζα μαζί με τον Δημ-Διαμ και τον Αντ-Φωτς πριν αναχωρήσει εκείνος για τον πασχαλινό του προορισμό και οι άσοι του Παναθηναϊκού για τα πρώτα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ.

Βόλτα στο «Golden Hall»

Και από το αεροδρόμιο παίρνουμε τον προαστιακό και το τρένο, το κόβουμε και λίγο με τα πόδια και φτάσαμε στο εμπορικό κέντρο των διασήμων. Τέτοια εμμονή ούτε η μπουμπού με τη μπουμπού με το παστίτσιου λαχανικού δεν έχουν. Όλοι οι καλοί χωράνε στο Μαρούσι και στο «Golden Hall» και όλους εκεί τους πετυχαίνεις. Τι έχουμε αυτή τη φορά; Τον Αλέξανδρο Τζόρβα με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τα δύο τους παιδιά. Ο μεγάλος να περπατάει μαζί τους και η μικρή στο καρότσι της. Το ζευγάρι πήγε βόλτα στο εμπορικό κέντρο πριν τον Πάσχα, το οποίο πέρασε στη Μονεμβασιά.

Ο Αλέξανδρος θέλει να μείνει στην Αθήνα, αφού έχει εγκατασταθεί με την οικογένειά του στα βόρεια προάστια, όμως είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στον Απόλλωνα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Έχει διετές συμβόλαιο, όμως υπάρχει και μια αβεβαιότητα που καθιστά άγνωστο το αύριο.

Εκείνο που είναι γνωστό είναι ότι πάω να μαγειρέψω όπως σας έλεγε και πρωτύτερα! Καλό σας μεσημέρι και να θυμάστε ότι πότισα τις γλάστρες!!! Νοικοκυρά από τις λίγες η Λόλα!

 

Τελευταία Νέα