Στα βόρεια περνάνε καλά!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Στα βόρεια περνάνε καλά!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα!!! Τέτοια είναι η Λόλα και πού να βρείτε άλλη; Γιατί όπως με ενημέρωσαν μέχρι και ΝΒΑ είχαμε χθες από την στήλη και αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη να προσφέρει τόσα πολλά στην ενημέρωση, όσα εμείς!

Αφού, τώρα που το συλλογίζομαι, αν η Λόλα ήταν σπορ θα ήταν σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκινάς να δεις έναν αγώνα με καφέ, στην πορεία τρως φαγητό, πίνεις και καμιά μπύρα μαζί και σε συνοδεύει και στο γλυκό σου. Κρίμα που δεν είχε παράταση και πέναλτι χθες στην Τούμπα για να συνεχίσουμε με ποτό και σφηνάκια! Αυτό είναι κυρίες και κύριοι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ένα τρίωρο-τετράωρο έχεις όλο το πακέτο. Φαντασμαγορικές στιγμές ανάστασης με τα βεγγαλικά και φρέσκο μενού στους πάγκους. Όχι πείτε μου, δηλαδή, αν έχετε δει πουθενά αλλού να προσφέρουν σούσι πριν τα ματς.

Τόσο μπροστά ήταν ο ΠΑΟΚ χθες και δε θέλω τώρα να μπούμε σε συγκρίσεις και αναλύσεις τύπου «ναι, αλλά εσείς τότε που και κλπ.». Πάει αυτό, το έκαναν όλοι ας δούμε λίγο μπροστά. Εξάλλου, σε τούτη εδώ την πληρέστατη στήλη που σήμερα ποιος ξέρει, ίσως αργότερα να έχει κάνα θέμα μπέιζμπολ, κάνουμε μόνο χιούμορ. Σαν κι αυτό που κάνουν οι παράγοντες, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας, ενίοτε και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σσσσσσς, σταμάτα Λόλα γιατί μπορεί πάλι να έχουμε μηνύματα από κάτω και λείπει και η φιλενάδα μου να με υποστηρίξει. Για να δούμε, όμως, τι έχουμε σήμερα για σας…

Θα ταξιδέψουμε σήμερα στα βόρεια προάστια. Κέντρο του κύκλου μας είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου ή όπως το συνηθίζουμε οι Τσιριλοπούλου!! Χαχα! Ωραίο όνομα και τούτο! Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα και τις βόλτες στην Κηφισιά. Στην πρώτη φωτογραφία τους βλέπουμε σε μια υπαίθρια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα www.4moms.gr , την όποια διοργάνωσαν μεταξύ άλλων η κυρία Νικοπολίδη και η κυρία Μπασινά, συνεπώς και ήταν φυσιολογικό να παραβρεθούν και οι σύζυγοι για να στηρίξουν τις γυναίκες τους. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Θεοφάνους, προφανώς θα του είπαν ότι μπορεί να κρίνει και δεν έχασε την ευκαιρία.

Στις επόμενες φωτογραφίες, το ζευγάρι έχει τραβήξει το δρόμο του για ακόμα πιο βόρεια. Πήγαν προς Νέα Ερυθραία μεριά για να γευματίσουν στο εστιατόριο «Έργον». Ακουστά το έχει τούτο η Λόλα. Σου λέει το φαγητό εκεί είναι τόσο καλό που είναι να τρώει η μάνα και να μη δίνει του παιδιού ή ακόμα χειρότερα να τρώει η μπουμπού και να μη δίνει στη μπουμπού. Ο Μπρούνο και η Έλενα πάντα καλοντυμένοι και συνάμα καθημερινοί δίνουν την αίσθηση του ζευγαριού που ξέρει να περνάει καλά ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα…

Αυτά τα απλά πράγματα θα πάει να αναζητήσει τώρα και η Λόλα στη μέρα της. Να πληρώσει έναν λογαριασμό, να ανάψει κάνα κεράκι, να δει κόσμο και να συναναστραφεί. Λογικά, θα τα πούμε αύριο. Αλλά ίσως να τα πούμε και τη Δευτέρα. Στη χειρότερη, πάντως, την Τρίτη θα είμαστε εδώ. Σε περίπτωση απουσίας μας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Το τελευταίο φιλενάδα μου για σένα το λέω! Χαχαχαχα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα